Lørdag 14. desember 2019
Skøyter: Lorentzen med nok en skuffende plassering
Håvard Holmefjord Lorentzen endte på 16.-plass i Nagano, med bare fire løpere bak seg på resultatlisten.
Publisert: 14 Desember 13:03
Håvard Holmefjord Lorentzen endte på 16.-plass i Nagano, med bare fire løpere bak seg på resultatlisten.
Den regjerende OL-mesteren fra 500-meteren i Pyeongchang endte helt nede på en 16.-plass i samme øvelse i Nagano lørdag. Dette kommer etter flere dårlige resultater i verdenscupen i år, som har blitt omtalt som «flaut» av Lorentzen selv.
– Så dårlig at det er flaut, uttalte han til Viasat etter den skuffende verdenscupåpningen i Minsk i november.
I Nagano gikk han inn til tiden 35,27, som er nesten ett sekund bak den personlige rekorden han satt i Pyeongchang, da han vant OL-gull med tiden 34,41.
Bergenseren har slitt i årets sesong og har vekslet mellom å gå løp i A- og B-gruppen. Forrige uke endte han på 13.-plass i A-gruppen i Kasakhstan, etter å ha kommet som nummer tre i B-gruppen i Polen uken før.
Neste sjanse på 500-meter i verdenscupen får han først i februar i canadiske Calgary.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.