Lørdag 14. desember 2019
Hovland og Wolff klatret, men er langt bak i Florida
Viktor Hovland og kompisen Matt Wolff klatret til 10.-plass før siste runde i parturneringen i Florida på PGA-touren golf, fem slag bak lederne.
Publisert: 14 Desember 23:26
Viktor Hovland og kompisen Matt Wolff klatret til 10.-plass før siste runde i parturneringen i Florida på PGA-touren golf, fem slag bak lederne.
Hovland og Wolff, som kjenner hverandre meget godt fra tiden som lagkamerater på Oklahoma State University, gikk sin annen 65-runde på rad.
Fredag ble det imidlertid spilt såkalt «scramble», der spillerne slår hvert sitt slag, men spiller videre fra den beste ballen. Lørdag slo de annenhver gang på samme ball, og da er det mye vanskeligere å få en virkelig god score.
Fredag var 65 slag dagens svakeste runde, lørdag var det tangering av dagens beste runde.
Fem par er i delt ledelse før siste dag. Det er Bubba Watson/Charles Howell III, Brendon Todd/Billy Horschel, Kevin Tway/Rory Sabbatini, J.T. Poston/Jason Kokrak og Harold Varner III/Ryan Palmer.
Sistnevnte ledet etter en 55-runde første dag, men de trengte 70 slag lørdag.
Søndag avsluttes turneringen med fourball. Da spiller hver spiller sin egen ball, og beste resultat for det enkelte hullet blir tellende.

(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.