Lørdag 14. desember 2019
Mann påkjørt i Oslo sentrum
En 25 år gammel mann ble fredag kveld påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Fotgjengeren kom fra ulykken uten store skader.
Publisert: 14 Desember 06:00
En 25 år gammel mann ble fredag kveld påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Fotgjengeren kom fra ulykken uten store skader.
Den skadde 25-åringen var inn og ut av bevissthet etter ulykken. Han ble først behandlet på stedet før han ble besluttet kjørt til sykehus.
25-åringens tilstand ble først definert som hardt skadd, men lørdag morgen skal han være på bedringens vei.
– Vi har fått opplyst at det går bra med ham, sier vaktleder Kjersti Myhre ved krimvakta i Oslo til NTB klokken 5.45. Hun visste ikke om mannen er utskrevet fra sykehus.
Påkjørselen skal ha skjedd i et fotgjengerfelt.
– Det er foreløpig ingenting som tyder på høy hastighet eller veldig klanderverdig kjøring. Men ulykken har skjedd, og det må undersøkes videre, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB like over klokken 1.
Føreren av en bilen var en 39 år gammel mann. Politiet har ikke gjort beslag i hans førerkort.
Nødetatene ble varslet om ulykken utenfor Thon Hotel Opera klokken 23.36. Dronning Eufemias gate var en periode stengt, men ble åpnet igjen like etter midnatt.
Spor er sikret på stedet. I tillegg er drosjen tatt inn for tekniske undersøkelser.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.