Lørdag 14. desember 2019
Mann i 70-årene alvorlig skadd i påkjørsel i Skien
En eldre mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en bil i Skien lørdag ettermiddag. En mann i 20-årene er siktet i saken.
Publisert: 14 Desember 22:48
En eldre mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en bil i Skien lørdag ettermiddag. En mann i 20-årene er siktet i saken.
Politiet fikk melding om påkjørselen ved Kjørbekk i Skien klokken 15.38. Ulykken skjedde da mannen skulle krysse veien.
– Ulykken skjedde i et fotgjengerfelt og føreren av personbilen har fått førerkortet beslaglagt. Det forteller operasjonsleder
Truls Fjeld i Sørøst politidistrikt til NTB.
Han forteller at den skadde, en mann i 70-årene, er sendt til sykehus i ambulanse. Hvor alvorlig skader mannen har fått, var ikke avklart lørdag kveld.
– Ambulansepersonell har opplyst at mannen er kritisk skadd, sier innsatsleder Kim Stokke på ulykkesstedet til Varden og Telemarksavisa.
Lørdag kveld ble sjåføren, en mann i 20-årene fra Skien, siktet i saken. Politiet har ikke mistanke om ruskjøring.
Vegvesenets ulykkesgruppe er varslet og politiets kriminalteknikere var på ulykkesstedet lørdag ettermiddag.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.