Torsdag 12. desember 2019
Aviser: Napoli med muntlig bud på Berge
Den italienske storklubben Napoli skal ha kommet med et muntlig bud på Genk-spiller Sander Berge, melder VG.
Publisert: 12 Desember 16:21
Den italienske storklubben Napoli skal ha kommet med et muntlig bud på Genk-spiller Sander Berge, melder VG.
Det var den italienske sportsavisen La Gazzetta dello Sport som først omtalte saken. Berge skal angivelig toppe Napolis ønskeliste foran overgangsmarkedet i januar.
Genks sportsdirektør Dimitri De Condé bekrefter den italienske interessen overfor VG. Han opplyser at Napoli har kommet med et «muntlig bud» på den norske landslagsprofilen.
Det foreligger dermed ikke noe formelt skriftlig bud fra storklubben.
Berge har halvannet år igjen av kontrakten med Genk. Asker-gutten har blitt koblet til flere storklubber den siste tiden. Han har blant annet mottatt et bud fra Sheffield United, men dit ønsket han ikke å dra.
Berge har spilt for Genk siden 2017. Han har utviklet seg til å bli en nøkkelspiller i den belgiske storklubben som i høst har spilt mesterliga. Der ble det exit i gruppespillet.
Napoli sparket tidligere denne uken trenerveteranen Carlo Ancelotti. Onsdag ble den tidligere Milan-kjempen Gennaro Gattuso ansatt som hans arvtaker.
Napoli ligger på sjuendeplass i Serie A etter 15 serieomganger.
(©NTB)
Onsdag 22. januar 2020
Uønskede kommentarer om kropp og sex er like utbredt i mediebransjen som for to år siden, viser ny undersøkelse. – Vi må forstå alvoret, sier journalist Ragnhild Ås Harbo.
Onsdag 22. januar 2020
• Erna Solberg er Høyre-lederen som fikk til det partiideologier har drømt om i godt over hundre år: borgerlig samling. Neste uke skulle hennes borgerlige firepartiregjering feiret ett år som flertallsregjering, men i stedet må Erna Solberg...
Onsdag 22. januar 2020
SAKTE BILKRASJ: Storbritannia og EU går inn i kommende handelssamtaler med totalt ulike forventninger. Konsulent Anna Jerzewska tror ikke partene enes innen fristen.
Onsdag 22. januar 2020
VIKEN: Med Frp tilbake i Stortinget kan det gå mot oppløsning av Viken før 2021.
Tirsdag 21. januar 2020
Ved å utelate Utøya-naboene tidlig i prosessen kan man ha rotet bort sjansen til å få en konstruktiv dialog om minnested etter 22. juli, mener forsker.
Tirsdag 21. januar 2020
EXIT: Frp-nestor Carl I. Hagen maner sitt gamle parti til å drive nådeløs opposisjonspolitikk. Nå forventer han kamp om ledervervet.
Tirsdag 21. januar 2020
HASTER: Statsledere fra elleve land ble i Berlin søndag enige om å respektere våpenembargoen og jobbe for en politisk løsning. – Konferansen bringer ingenting nytt, sier libysk politiker.
Tirsdag 21. januar 2020
• Wikileaks-grunnleger Julian Assange sitter i dag isolert i Belmarsh høysikkerhetsfengsel i Storbritannia. Han risikerer å bli utlevert til USA, hvor han er tiltalt for 17 brudd på spionasjeloven for Wikileaks’ publisering av...
Mandag 20. januar 2020
I Hamar har det vært arbeidet i 26 år for å få på plass et museum som hedrer den folkekjære poeten Rolf Jacobsen. Fortsatt er planene helt i det blå.