Tirsdag 10. desember 2019
Mistenkelig dødsfall i Sola – politiet etterlyser bil
Politiet leter etter en bil etter at en mann ble funnet død på Rægestranden ved Stavanger lufthavn i Sola kommune. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.
Publisert: 10 Desember 11:30
Politiet leter etter en bil etter at en mann ble funnet død på Rægestranden ved Stavanger lufthavn i Sola kommune. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.
Politiet etterlyser en svart Opel Astra.
– Dersom noen observerer bilen, kontakt politiet umiddelbart, lyder beskjeden fra Sørvest politidistrikt tirsdag.
Mannen ble funnet død like etter klokken 16 mandag på Rægestranden i Sola kommune. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig på grunn av omstendighetene på stedet, men vil ikke gå nærmere inn på hva dette dreier seg om.
Den døde er trolig en mann i 40-årene bosatt sør i Rogaland, ifølge politiet.
– Mannen blir obdusert i dag, og de aktuelle pårørende er varslet, sier leder for personseksjonen Bjørn Kåre Dahl i Sørvest politidistrikt.
Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har observert bilen fredag, lørdag eller søndag og ber dessuten alle som har vært i området mellom lørdag morgen og mandag klokken 16, om å ta kontakt.
(©NTB)
Onsdag 22. januar 2020
Uønskede kommentarer om kropp og sex er like utbredt i mediebransjen som for to år siden, viser ny undersøkelse. – Vi må forstå alvoret, sier journalist Ragnhild Ås Harbo.
Onsdag 22. januar 2020
• Erna Solberg er Høyre-lederen som fikk til det partiideologier har drømt om i godt over hundre år: borgerlig samling. Neste uke skulle hennes borgerlige firepartiregjering feiret ett år som flertallsregjering, men i stedet må Erna Solberg...
Onsdag 22. januar 2020
SAKTE BILKRASJ: Storbritannia og EU går inn i kommende handelssamtaler med totalt ulike forventninger. Konsulent Anna Jerzewska tror ikke partene enes innen fristen.
Onsdag 22. januar 2020
VIKEN: Med Frp tilbake i Stortinget kan det gå mot oppløsning av Viken før 2021.
Tirsdag 21. januar 2020
Ved å utelate Utøya-naboene tidlig i prosessen kan man ha rotet bort sjansen til å få en konstruktiv dialog om minnested etter 22. juli, mener forsker.
Tirsdag 21. januar 2020
EXIT: Frp-nestor Carl I. Hagen maner sitt gamle parti til å drive nådeløs opposisjonspolitikk. Nå forventer han kamp om ledervervet.
Tirsdag 21. januar 2020
HASTER: Statsledere fra elleve land ble i Berlin søndag enige om å respektere våpenembargoen og jobbe for en politisk løsning. – Konferansen bringer ingenting nytt, sier libysk politiker.
Tirsdag 21. januar 2020
• Wikileaks-grunnleger Julian Assange sitter i dag isolert i Belmarsh høysikkerhetsfengsel i Storbritannia. Han risikerer å bli utlevert til USA, hvor han er tiltalt for 17 brudd på spionasjeloven for Wikileaks’ publisering av...
Mandag 20. januar 2020
I Hamar har det vært arbeidet i 26 år for å få på plass et museum som hedrer den folkekjære poeten Rolf Jacobsen. Fortsatt er planene helt i det blå.