Mandag 9. desember 2019
Adressa: Mikael Dorsin erstatter Bjørnebye
Den mangeårige Rosenborg-backen Mikael Dorsin (38) blir klubbens nye sportslige leder, ifølge Adresseavisen.
Publisert: 09 Desember 10:23
Den mangeårige Rosenborg-backen Mikael Dorsin (38) blir klubbens nye sportslige leder, ifølge Adresseavisen.

Avisen erfarer at RBK er enig med Mikael Dorsin om at han overtar jobben som Stig Inge Bjørnebye trakk seg fra i november. Roseborg ønsker imidlertid ikke å kommentere saken.
– Jeg har ingen kommentarer til dette akkurat nå, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug.
Svenske Dorsin fikk med seg 402 kamper og scoret 31 mål for Rosenborg. Han var i klubben i to omganger i 2004-07 og 2008-16. I mellomtiden hadde han et kort opphold i rumenske Cluj, hvor han fikk med seg ett seriemesterskap. Han tok fem serietitler med RBK og en kongepokal.
Dorsin har også spilt 16 A-landskamper for Sverige. Han er utdannet jurist og har hatt sitt eget agentfirma etter at han la opp som spiller.
Bjørnebye ga seg 14. november som Rosenborgs sportslige leder etter fem år i jobben for tre uker siden. Rosenborg har siden jobbet iherdig med å finne en erstatter, og valget ser ut til å ha falt på klubbens tidligere venstreback.
Rosenborg sikret seg nylig Kristoffer Zachariassen fra Sarpsborg som forsterkning til neste sesong. Trønderne avslutter årets sesong med europaligakampen borte mot PSV kommende torsdag.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.