Tirsdag 3. desember 2019
Stabæk snappet opp KBK-talent
Midtbanespilleren Jesper Isaksen (20) forlater Kristiansund og skal spille for Stabæk fra neste sesong.
Publisert: 03 Desember 19:12
Midtbanespilleren Jesper Isaksen (20) forlater Kristiansund og skal spille for Stabæk fra neste sesong.
Isaksen ville ikke forlenge kontrakten med KBK, som endte på 6.-plass i Eliteserien i år. I stedet har han undertegnet en treårsavtale med Stabæk.
– Jeg fikk debuten min (fra start i Eliteserien) på Nadderud, så det er en litt spesiell plass. Det er godt å være tilbake, sier Isaksen til Stabæks nettsted.
Han startet fem kamper for Kristiansund i år, og i tillegg ble han byttet inn i ni kamper. Han scoret sitt første eliteseriemål hjemme mot Sarpsborg i november.
– Jeg har god løpskapasitet, er god med ball og til å drive framover. Jeg er en offensiv spiller som kan bidra med noen målpoeng, mener Stabæks nysignering selv.
Til Kristiansunds nettsted sier Isaksen at han ønsket seg forandring og en ny utfordring.
(©NTB)
Onsdag 11. desember 2019
Gloria forlag sliter med å tjene penger etter skilsmissen fra Petter Stordalens forlagsfamilie. – Vi har vært uheldige, sier forlagssjef Anne Gaathaug.
Onsdag 11. desember 2019
NØTT: Hvorfor har overklassegutten Boris Johnson mer appell blant britiske arbeidere enn sosialisten Jeremy Corbyn? Den konservative kandidaten Carolyn Webster er overbevist om hva svaret er.
Onsdag 11. desember 2019
I TRØBBEL: Både jetfly og forsvarshelikoptre er tatt i bruk for å sikre beredskapen i nord under Babcocks sammenbrudd. Det kan ende med en kjemperegning for selskapet.
Onsdag 11. desember 2019
• Sveriges regjering unngikk med nød og neppe en større krise denne uka, etter at Vänsterpartiet i går trakk mistillitsforslaget mot sosialdemokratenes arbeidsmarkeds­minister Eva Nordmark. Mis­tilliten ble fremmet sammen med Moderaterna,...
Tirsdag 10. desember 2019
SKILLEVEI: En svak stat, etniske konflikter og forholdet til nabolandet Eritrea setter fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali på prøve.
Tirsdag 10. desember 2019
KRISE I LUFTA: Luftambulansen i Nord-Norge har sviktet 286 ganger på fem måneder. Helseminister Bent Høie vet verken prislappen eller hvem som skal ta regningen for ekstra beredskapstiltak.
Tirsdag 10. desember 2019
• Mange pustet lettet ut da det i går ble klart at Vy Tog skal drifte Bergen-strekningene. For Vys del må det også være en lettelse at selskapet fortsatt får drifte en lengre togstrekning i Norge. Hadde selskapet tapt også dette anbudet,...
Mandag 9. desember 2019
I dag blir det klart om Cissi Wallin hadde lov til å navngi sin påståtte overgriper til 30.000 følgere. Advokat Jon Wessel-Aas råder kvinner til å begrense hvor mange de betror seg til.
Mandag 9. desember 2019
URO: Dødstallene stiger i konflikten i Irak. Midtøstenforsker Knut S. Vikør sier at den lederløse protestbevegelsen kan gå i ulike retninger.
Mandag 9. desember 2019
Hysj: Riksrevisjonen kritiserer regjeringen i ­hemmelig jager­flyrapport, men Forsvarsdepartementet hevder rapportens gradering gjør det ­umulig å fortelle hvor alvorlig kritikken er.