Tirsdag 3. desember 2019
Juklerød scoret i cupdrama
Simen Juklerød scoret for Antwerpen da laget tok seg videre i straffesparkkonkurranse mot Sander Berge og Genk i den belgiske cupen.
Publisert: 03 Desember 23:45
Simen Juklerød scoret for Antwerpen da laget tok seg videre i straffesparkkonkurranse mot Sander Berge og Genk i den belgiske cupen.
I den ville fotballkampen sto det 2-2 etter ordinær tid og 3-3 etter ekstraomgangene. Dermed måtte oppgjøret avgjøres på straffer.
Berge scoret på sin straffe, men to andre Genk-spillere bommet. Dermed gikk Antwerpen seirende ut med 4-3 i straffesparkkonkurransen.
Juklerød og Berge spilte begge hele kampen for sine respektive lag. Gjestene kom best i gang og tok ledelsen allerede etter tre minutter ved Joakim Mæhle.
Den ledelsen ble utlignet av den tidligere Vålerenga-spilleren Juklerød etter snaue halvtimen.
Antwerpen snudde til 2-1 før Wesley Hoedt scoret selvmål og sørget for 2-2 ti minutter før slutt. I ekstraomgangene scoret Dieumerci Mbokani for Antwerpen, mens Junya Ito utlignet for Genk.
Kampen ble også forsinket en periode i første omgang fordi flomlyset på stadion forsvant. Kort tid etter at spillet ble satt i gang igjen, scoret Juklerød.
(©NTB)
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.
Torsdag 5. desember 2019
ADVARER: En ny lov som er ment å bekjempe jødehat, kan kvele debatter om Israels framferd i Palestina, mener forsker.
Torsdag 5. desember 2019
IKKJE FORSYNT: Trass i at Sp strir imot kvart forsøk på å skape raudgrøn samling, går partiet no saman med SV og Ap for å få opp sjølvforsyningsgraden.
Torsdag 5. desember 2019
5. desember 1945 tok fem torpedobombefly av typen Grumman TBM Avenger av fra flybasen Fort Lauderdale i Florida. De fem, som hadde kodenavnet Flight 19, hadde med seg fjorten flygere som skulle trene på navigasjon og...
Onsdag 4. desember 2019
I KLINSJ: Brasils klimaaktivister har blitt presset ut av landets delegasjon til klimatoppmøtet i Madrid. Men det stopper dem ikke fra å kjempe for Parisavtalen.
Onsdag 4. desember 2019
PRESS: USAs press på europeiske Nato-land kommer ikke til å stanse frihandelsavtalen mellom Norge og Kina. Samtidig varsler utenriksminister Ine Eriksen Søreide en diskusjon om Norges forhold til Kina.