Torsdag 21. november 2019
Aurora Mikalsen debuterte for United i storseier
Aurora Mikalsen debuterte for Manchester United da hun voktet målet i torsdagens ligacupkamp mot Leicester. Det endte med 11-1-seier.
Publisert: 21 November 22:40
Aurora Mikalsen debuterte for Manchester United da hun voktet målet i torsdagens ligacupkamp mot Leicester. Det endte med 11-1-seier.
Hun måtte finne seg i at Libby Smith scoret for gjestene rett før pause, men da hadde hjemmelaget allerede scoret fem ganger. Det ble fem nye mål i den andre omgangen, og Ella Toone sto for hele fem av målene.
Et Leicester-lag med snittalder på 19 og tre debutanter var sjanseløst, og sju United-spillere tegnet seg på scoringslista. Jess Sigsworth, Lizzie Arnot, Kirsty Smith, Jane Ross, Hayley Ladd og Lauren James scoret hver sin gang, mens Toone scoret i det 21., 42., 44., 73. og 87. minutt.
Manchester United er på 5.-plass i superligaen, mens Leicester sliter i bunnsjiktet på nivå to.
United tok sin tredje seier på like mange kamper i gruppespillet og er på god vei til cupspillet.
Mikalsen ble klar for United i september, da hun ble hentet fra Kolbotn. Inntil torsdag måtte hun nøye seg med å være reserve for Mary Earps.
(©NTB)
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.
Torsdag 5. desember 2019
ADVARER: En ny lov som er ment å bekjempe jødehat, kan kvele debatter om Israels framferd i Palestina, mener forsker.
Torsdag 5. desember 2019
IKKJE FORSYNT: Trass i at Sp strir imot kvart forsøk på å skape raudgrøn samling, går partiet no saman med SV og Ap for å få opp sjølvforsyningsgraden.
Torsdag 5. desember 2019
5. desember 1945 tok fem torpedobombefly av typen Grumman TBM Avenger av fra flybasen Fort Lauderdale i Florida. De fem, som hadde kodenavnet Flight 19, hadde med seg fjorten flygere som skulle trene på navigasjon og...
Onsdag 4. desember 2019
I KLINSJ: Brasils klimaaktivister har blitt presset ut av landets delegasjon til klimatoppmøtet i Madrid. Men det stopper dem ikke fra å kjempe for Parisavtalen.
Onsdag 4. desember 2019
PRESS: USAs press på europeiske Nato-land kommer ikke til å stanse frihandelsavtalen mellom Norge og Kina. Samtidig varsler utenriksminister Ine Eriksen Søreide en diskusjon om Norges forhold til Kina.