Lørdag 9. november 2019
Norge slo Danmark etter én periode med målfest
Norges ishockeylandslag slo Danmark 4-2 i landslagsturneringen på Lørenskog lørdag. Alle målene i kampen kom i andre periode.
Publisert: 09 November 18:53
Norges ishockeylandslag slo Danmark 4-2 i landslagsturneringen på Lørenskog lørdag. Alle målene i kampen kom i andre periode.
Resultatet sendte Norge til topps i turneringen der også Østerrike deltok.
Det ble en spesiell hockeykamp i Lørenskog Ishall lørdag, der alle målene i 4-2 kampen kom i midtperioden.
Ken Andre Olimb og Martin Røymark ga Norge en 2-0-ledelse tidlig i andre periode med hvert sitt mål, før Niklas Andersen reduserte for danskene.
Thomas Olsen og Tobias Lindström la på til 4-1 og sørgte for en komfortabel seier selv om Rasmus Andersson fikk pyntet på resultatet for danskene like før den elleville midtperioden var over.
Tredje periode endte som den første målløs, og 4-2 seieren sikret de norske gutta seieren i turneringen.
Norge vant mot Østerrike 3-1 i turneringens første kamp på torsdag, også da etter scoring fra Olimb, som var toneangivende for nordmennene i hele turneringen. Østerrike slo tilbake og vant mot Danmark på fredag, før Norge sikret seieren lørdag.
Neste turnering for Norges landslag er i Sveits mellom 10. og 15. desember.
(©NTB)
Onsdag 13. november 2019
• Forandringen Bolivia har gått gjennom siden Evo Morales og hans parti Bevegelsen for sosialisme (MAS) for 13 år siden kom til makta, mangler nærmest sidestykke i historien. Gjennom å renasjonalisere olje- og gassindustrien fikk landet...
Onsdag 13. november 2019
KJØRER PÅ: Frp har abdisert som bilistenes parti, mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Han tar gjerne over tittelen.
Onsdag 13. november 2019
Céline Sciammas partnar, filmstjerna Adèle Haenel, har blåse liv i fransk metoo. Saman har dei laga ein film om stormfull erotikk fri frå dominas.
Onsdag 13. november 2019
FORTSETTER: Hittil har minst 322 demonstranter blitt drept i Irak. Nå ber Washington om nyvalg. – Dagens Irak er USAs verk, sier irakisk aktivist.
Tirsdag 12. november 2019
• Arbeiderpartiet framla i går sitt alternative budsjett, hvor de på flere områder går inn for å snu retningen Erna Solberg har tatt landet i. Blant annet går partiet inn for økt skattlegging av folk med høye inntekter og formuer, tiltak mot...
Tirsdag 12. november 2019
MOT SKATT: En omfattende lobbykampanje i regi av sjømatnæringen ble sjøsatt for å hindre at norske oppdrettsselskaper skal bli ilagt grunnrenteskatt.
Tirsdag 12. november 2019
Forfatterforbundet har i lengre tid forhandlet med andre forfatter­organisasjoner om millioner fra bibliotekvederlaget. Nå står forhandlingene bom fast.
Tirsdag 12. november 2019
KAOS: Bolivia er i kaos etter at president Evo Morales har flyktet fra presidentpalasset. «Vi har låst oss inne i huset, situasjonen er veldig stygg», sier en tidligere Morales-tilhenger til Klassekampen.
Mandag 11. november 2019
Nordicana er i ferd med å bli et internasjonalt begrep. Det er en ­frodig og variert scene, ­anført av flere talentfulle norske artister.
Mandag 11. november 2019
REDSKAP: Flere rødgrønne partier vil ta større kontroll over Oljefondet for å nå klimamål. SV åpner for å klimainvestere deler av fondet i Norge.