Fredag 8. november 2019
Watford sendte Norwich til bunn av Premier League
Watford vant bunnoppgjøret i Premier League fedag og sendte Alexander Tetteys Norwich til bunnen av tabellen med 2-0-seieren.
Publisert: 08 November 22:56
Watford vant bunnoppgjøret i Premier League fedag og sendte Alexander Tetteys Norwich til bunnen av tabellen med 2-0-seieren.
Norwich-kaptein Tettey og hans lagkamerater fikk en tøff start hjemme mot Carrow Road. Watfords Gerard Deulofeu satte 1-0 etter to minutter.
Emil Buendia mistet ballen til Deulofeu på egen banehalvdel. Spanjolen hadde Tettey igjen og fintet vekk nordmannen med en overstegsfinte før han satte ballen i mål.
Hjemmelaget kom bedre og bedre med i kampen og etter 18 minutter var Tettey inne i feltet etter et frispark. Trønderen var ikke langt unna å sette utligningen.
Kort etter var det bare heldig og av god inngripen av Watfords Ben Foster som hindret baklengs.
Etter hvilen var det Watford-innbytter André Gray sin tur til å juble og hjemmelaget til å fortvile. Han satte 2-0 med et lekker hælspark etter sju minutter etter pasning fra Deulofeu.
Gjestene hjalp hjemmelaget litt mot slutten av kampen for etter 25 minutter før slutt fikk Christian Kabasele marsjordre etter sitt annet gule kort.
Norwich var egentlig aldri i nærheten av poeng i denne viktige bunnkampen.
Med seieren gikk Watford forbi både Southampton og Norwich, men sistnevnte blir værende i bunnen over seriepausen med sine 7 poeng.
(©NTB)
Fredag 22. november 2019
NY INFO: Anniken Hauglie (H) sa til Stortinget at hun først etter sommeren i år fikk beskjed om omfanget av uriktige Nav-dommer. En e-post viser at hun ble varslet allerede i fjor.
Fredag 22. november 2019
Tiril Broch Aakre og Trude Lorentzen har begge skrevet om sine mødres selvmord, men i hver sin sjanger. – I dag ville jeg trolig valgt romanen, sier Lorentzen.
Fredag 22. november 2019
RADIKAL: Jeremy Corbyn har allerede flyttet Labour mot venstre. Nå går han til angrep på arven fra den konservative statsministeren Margaret Thatcher.
Fredag 22. november 2019
• Alle partiene på rødgrønn side har nå presentert sine alternative budsjetter. Det er forskjeller og uenigheter – for eksempel mellom MDG og Sp i avgiftspolitikken – likevel trer det fram et tydelig felles verdigrunnlag. Det tydeligste...
Torsdag 21. november 2019
ANSVAR: Draps­tallet i Bolivia har økt kraftig etter at Evo Morales gikk av. En direkte konsekvens av interimregjeringens politikk, mener forsker.
Torsdag 21. november 2019
Hele 16 norske byer og tettsteder kan miste sitt eneste bokutsalg etter konkursen i Notabene. – Bokhandelen har vært en hjørnestein i Rakkestad, sier ordfører Karoline Fjeldstad.
Torsdag 21. november 2019
STRAFF: Samanslåtte kommunar som har eigedomsskatt, tek med seg ein straffeskatt inn i samlivet. Stavanger taper om lag like mykje som dei fekk i tilskot på å slå seg saman.
Torsdag 21. november 2019
• Fredag i forrige uke ble Frode Berg utvekslet på en grensestasjon på Den kuriske landtunge mellom Litauen og den russiske enklaven Kaliningrad etter at han var benådet av Russlands president Vladimir Putin. Berg var dømt til 14 års fengsel...
Onsdag 20. november 2019
TILLIT: Velferds­staten ble skapt for å hjelpe dem som faller utenfor. Nå frykter Ap-veteran Martin Kolberg at den i stedet mistenkeliggjør folk som sitter nederst ved bordet.
Onsdag 20. november 2019
Flere medier går nå gjennom eldre metoo-artikler og korrigerer feil. – Mediedebatten må ikke bli punktumet for metoo-­debatten, advarer redaktør.