Fredag 8. november 2019
Manchester City uten Ederson i søndagens storkamp
Manchester City må greie seg uten sin stjernekeeper Ederson i søndagens toppkamp mot Liverpool i Premier League. Det bekrefter manager Pep Guardiola.
Publisert: 08 November 15:21
Manchester City må greie seg uten sin stjernekeeper Ederson i søndagens toppkamp mot Liverpool i Premier League. Det bekrefter manager Pep Guardiola.
Ederson måtte ut ved pause i onsdagens 1-1-kamp mot Atalanta i mesterligaen som følge av en muskelskade.
– Han er ikke i stand til å spille. Jeg vet ikke hvor lenge han blir ute, men han er uaktuell søndag, sa Guardiola under sin pressekonferanse fredag.
Claudio Bravo kom inn for Ederson i Milano. Reservekeeperen ble utvist ti minutter før full tid etter å ha felt Josip Ilicic utenfor straffefeltet, og høyrebacken Kyle Walker måtte avslutte kampen mellom stengene.
Tapet av Ederson kan regnet som et hardt slag for Manchester City før søndagens svært viktige bortekamp, men Guardiola ville ikke høre på antydninger om at laget er svekket.
– Vi kommer til å ha en toppkeeper i mål selv om Ederson er ute. Vi vant ligacupen og FA-cupen takket være Claudio, og han har avgjort mange kamper for Chiles landslag. Han er en fremragende keeper, og vi kommer ikke til å tape på grunn av ham, sa han.
– Det røde kortet her om dagen var resultat av at en annen spiller mistet ballen. Vis fyren respekt. Han er en toppkeeper.
(©NTB)
Fredag 22. november 2019
NY INFO: Anniken Hauglie (H) sa til Stortinget at hun først etter sommeren i år fikk beskjed om omfanget av uriktige Nav-dommer. En e-post viser at hun ble varslet allerede i fjor.
Fredag 22. november 2019
Tiril Broch Aakre og Trude Lorentzen har begge skrevet om sine mødres selvmord, men i hver sin sjanger. – I dag ville jeg trolig valgt romanen, sier Lorentzen.
Fredag 22. november 2019
RADIKAL: Jeremy Corbyn har allerede flyttet Labour mot venstre. Nå går han til angrep på arven fra den konservative statsministeren Margaret Thatcher.
Fredag 22. november 2019
• Alle partiene på rødgrønn side har nå presentert sine alternative budsjetter. Det er forskjeller og uenigheter – for eksempel mellom MDG og Sp i avgiftspolitikken – likevel trer det fram et tydelig felles verdigrunnlag. Det tydeligste...
Torsdag 21. november 2019
ANSVAR: Draps­tallet i Bolivia har økt kraftig etter at Evo Morales gikk av. En direkte konsekvens av interimregjeringens politikk, mener forsker.
Torsdag 21. november 2019
Hele 16 norske byer og tettsteder kan miste sitt eneste bokutsalg etter konkursen i Notabene. – Bokhandelen har vært en hjørnestein i Rakkestad, sier ordfører Karoline Fjeldstad.
Torsdag 21. november 2019
STRAFF: Samanslåtte kommunar som har eigedomsskatt, tek med seg ein straffeskatt inn i samlivet. Stavanger taper om lag like mykje som dei fekk i tilskot på å slå seg saman.
Torsdag 21. november 2019
• Fredag i forrige uke ble Frode Berg utvekslet på en grensestasjon på Den kuriske landtunge mellom Litauen og den russiske enklaven Kaliningrad etter at han var benådet av Russlands president Vladimir Putin. Berg var dømt til 14 års fengsel...
Onsdag 20. november 2019
TILLIT: Velferds­staten ble skapt for å hjelpe dem som faller utenfor. Nå frykter Ap-veteran Martin Kolberg at den i stedet mistenkeliggjør folk som sitter nederst ved bordet.
Onsdag 20. november 2019
Flere medier går nå gjennom eldre metoo-artikler og korrigerer feil. – Mediedebatten må ikke bli punktumet for metoo-­debatten, advarer redaktør.