Fredag 8. november 2019
Manchester City uten Ederson i søndagens storkamp
Manchester City må greie seg uten sin stjernekeeper Ederson i søndagens toppkamp mot Liverpool i Premier League. Det bekrefter manager Pep Guardiola.
Publisert: 08 November 15:21
Manchester City må greie seg uten sin stjernekeeper Ederson i søndagens toppkamp mot Liverpool i Premier League. Det bekrefter manager Pep Guardiola.
Ederson måtte ut ved pause i onsdagens 1-1-kamp mot Atalanta i mesterligaen som følge av en muskelskade.
– Han er ikke i stand til å spille. Jeg vet ikke hvor lenge han blir ute, men han er uaktuell søndag, sa Guardiola under sin pressekonferanse fredag.
Claudio Bravo kom inn for Ederson i Milano. Reservekeeperen ble utvist ti minutter før full tid etter å ha felt Josip Ilicic utenfor straffefeltet, og høyrebacken Kyle Walker måtte avslutte kampen mellom stengene.
Tapet av Ederson kan regnet som et hardt slag for Manchester City før søndagens svært viktige bortekamp, men Guardiola ville ikke høre på antydninger om at laget er svekket.
– Vi kommer til å ha en toppkeeper i mål selv om Ederson er ute. Vi vant ligacupen og FA-cupen takket være Claudio, og han har avgjort mange kamper for Chiles landslag. Han er en fremragende keeper, og vi kommer ikke til å tape på grunn av ham, sa han.
– Det røde kortet her om dagen var resultat av at en annen spiller mistet ballen. Vis fyren respekt. Han er en toppkeeper.
(©NTB)
Fredag 24. januar 2020
EIENDOMSBARON: Den tidligere sosial­demokratiske topp- politikeren Ilija Batljan har tjent seg søkkrik på kjøp av offentlig eiendom i Sverige. Nå står Norge for tur.
Fredag 24. januar 2020
LOJALE: Republikanerne «forvirrer og avsporer» riksrettssaken mot Donald Trump. – Presidenten er favoritt til å vinne valget i november, sier USA-ekspert.
Fredag 24. januar 2020
• «Vi tåler ikke nå å tro at vi skal gå tilbake igjen til en særnorsk lønnsutvikling», sa leder i Norsk Industri Stein Lier-Hansen til NTB da organisasjonen la fram sin konjunkturrapport onsdag denne uka. Tradisjonen tro maner...
Fredag 24. januar 2020
Medietilsynet er skeptisk til å gi vide fullmakter til et nytt mediestøtteråd. – Det kan være utfordrende å samle såpass mye makt på ett sted, sier direktør Mari Velsand.
Torsdag 23. januar 2020
JAKTSESONG: Ytre høyre-president Jair Bolsonaro vil fengsle journalist Glenn Greenwald. – Journalister og varslere er blitt fritt vilt, sier Eva Joly.
Torsdag 23. januar 2020
• I juni i fjor avslørte journalist Glenn Greenwald at rettsprosessen mot Brasils tidligere president Lula da Silva var korrupt og politisk motivert. Greenwald ble verdenskjent for avsløringen av amerikanske myndigheters omfattende og...
Torsdag 23. januar 2020
Aschehoug får kritikk for å la debutanter seile sin egen sjø. – Vi har en sunn rekrutteringspraksis, svarer forlagssjef Nora Campbell.
Torsdag 23. januar 2020
NYE TIDER: Flere Frp-topper vil lokke Sp over i et framtidig borgerlig regjeringssamarbeid. «Komisk», svarer Sp.
Onsdag 22. januar 2020
Uønskede kommentarer om kropp og sex er like utbredt i mediebransjen som for to år siden, viser ny undersøkelse. – Vi må forstå alvoret, sier journalist Ragnhild Ås Harbo.
Onsdag 22. januar 2020
• Erna Solberg er Høyre-lederen som fikk til det partiideologier har drømt om i godt over hundre år: borgerlig samling. Neste uke skulle hennes borgerlige firepartiregjering feiret ett år som flertallsregjering, men i stedet må Erna Solberg...