Fredag 8. november 2019
Tolv biler totalskadd i garasjebrann på Haugerud i Oslo
Tolv biler ble totalskadd i en omfattende brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo natt til fredag. Det samme garasjeanlegget brant i sommer.
Publisert: 08 November 19:53
Tolv biler ble totalskadd i en omfattende brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo natt til fredag. Det samme garasjeanlegget brant i sommer.
Politiet fikk like etter klokken 5 fredag melding om at to biler sto i brann utenfor et garasjeanlegg på Haugerud, og brannen spredte seg raskt til garasjene. Hele garasjeanlegget sto kort tid etter i full fyr, noe som førte til at tolv biler ble totalskadd. I tillegg ble det skader på to biler som sto parkert i nærheten.
Årsaken til brannen er ikke kjent. Kriminalteknikere var fredag på stedet og gjorde undersøkelser for å finne ut om brannen var påsatt.
– Det har jo vært noen branner i området tidligere, og politiet har personer som har vært inne i bildet i andre saker, som kan være personer som kan gjøre slikt, sier innsatsleder Arve Røtterud i Oslo politidistrikt til NRK.
I sommer, søndag 30. juni, ble åtte biler totalskadd etter at det begynte å brenne i det som ifølge NRK var det samme garasjeanlegget som brant natt til fredag. Anlegget tilhører Haugerud borettslag.

(©NTB)
Mandag 17. februar 2020
GIV AKT: Nesten halvparten av Jair Bolsonaros regjering er militære. – Det gir presidenten en dårlig posisjon i kongressen, sier forsker.
Mandag 17. februar 2020
Kulturrådet har bedt Bylarm om å betale artistene bedre, og samtidig kuttet i støtta til festivalen. – De kveler Bylarms sjel, sier programsjef Joakim Haugland.
Mandag 17. februar 2020
• Vår nye fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) har hatt god inntekt i vinter. Etter at han først tiltrådte som statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet 4. november i fjor, har han fått betalt både for den jobben og for jobben som...
Mandag 17. februar 2020
VRIENT: Å løfte de lavlønte har lenge vært viktig i LOs likelønnspolitikk. En fersk rapport viser at det ikke fungerer for store kvinnedominerte grupper.
Lørdag 15. februar 2020
• Styret i Norsk Redaktørforening sa denne uka nei til å ta opp Resetts redaktør Helge Lurås som medlem. Foreningen finner etter en helhetsvurdering at Resett ikke fyller kriteriene for opptak, som blant annet innebærer at mediet forplikter...
Lørdag 15. februar 2020
OPPGJØR: Stats­minister Erna Solberg avviser at klima er relevant for iskant-diskusjonen – stikk i strid med KrF og Venstre.
Lørdag 15. februar 2020
FLYKTNINGER: Det italienske senatet stemte denne uka for å fjerne Lega-leder Matteo Salvinis immunitet i en kidnappingssak. Salvini vil bruke saken for å fremme sin politikk, mener m­otstanderne.
Lørdag 15. februar 2020
Afrika: Dr. Livingstone er ikke lenger hovedperson i fortellingen om sin siste reis.
Fredag 14. februar 2020
I VINDEN: Trygve Slagsvold Vedum tror at norsk havvind kan bli «en enorm industri». Olje er en viktig del av oppskriften.
Fredag 14. februar 2020
SSB presenterer misvisende besøkstall ved norske teatre, vedgår byrået selv. BI-professor Anne-Britt Gran sier at statistikken skjuler en betydelig markedssvikt.