Torsdag 7. november 2019
Overtidsdrama da Wolves nærmet seg cupspillet
Wolverhampton er bare ett poeng fra europaligaens cupspill etter å ha slått Slovan Bratislava 1-0 takket være Raúl Jiménez' scoring på overtid.
Publisert: 07 November 23:39
Wolverhampton er bare ett poeng fra europaligaens cupspill etter å ha slått Slovan Bratislava 1-0 takket være Raúl Jiménez' scoring på overtid.
Det ble lagt til hele 12 minutter etter en stygg hendelse ti minutter før ordinær tid var ute på Molineux. Jimenez prøvde seg på et brassespark, men sparket gjestenes Kenan Bajric i hodet. Spilleren fikk behandling på banen før han ble fraktet ut på båre.
Jimenez fikk gult kort for hendelsen, men et par minutter senere var det han som stanget inn kampens eneste mål på innlegg fra Adama Traoré. Midt i hjemmejubelen gjorde han en beklagende gest.
Premier League-laget dominerte kampen mot gjestene fra Slovakia, men slet med å overliste Dominik Greif i Slovan-målet. Til slutt ble det en fortjent seier, og «ulvene» har nå vunnet sine tre siste kamper i turneringen. Det er ett poeng opp til Braga på tabelltopp, men fem ned til Slovan på tredjeplass.
Det betyr at ett poeng borte mot Braga eller hjemme mot Besiktas vil være nok til å sikre avansement for Wolverhampton, og poengtap for Slovan i en av de gjenstående kampene vil gjøre samme nytten.
Fredrik Gulbrandsen og hans Basaksehir har også kurs mot cupspillet etter torsdagens 3-0-seier borte mot østerrikske Wolfsberg. Kampen var målløs i 72 minutter, men da fikk gjestene fra Tyrkia straffespark og hjemmelaget et rødt kort. Edin Visca scoret på straffesparket, og Enzo Crivelli økte to ganger.
Gulbrandsen ble byttet ut rett etter 3-0-målet. Basaksehir topper tabellen i sin gruppe to poeng foran Borussia Mönchengladbach og Roma, tre foran Wolfsberg. Gladbach slo Roma 2-1 torsdag.
Tokmac Nguen ble byttet ut rett før slutt da Ferencvaros spilte 0-0 hjemme mot CSKA Moskva. Den ungarske klubben er på 3.-plass, men det er bare ett poeng opp til Ludogorets, som ble knust 6-0 av lederlaget Espanyol.

(©NTB)
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.