Mandag 21. oktober 2019
Ruud falt på verdensrankingen
Casper Ruud går ned to plasser på den ferske verdensrankingen i tennis og ligger på 61.-plass etter å ha bommet i kvalifiseringen i Basel.
Publisert: 21 Oktober 09:41
Casper Ruud går ned to plasser på den ferske verdensrankingen i tennis og ligger på 61.-plass etter å ha bommet i kvalifiseringen i Basel.
20-åringen har på det beste vært rangert som verdens 54. beste herrespiller. Den plasseringen hadde han i tre uker på rad i august i år.
Siden det har Ruud blant annet gjort det godt i en turnering i Russland, og han bidro sterkt til å spille Norge videre i Davis Cup. men de siste ukene har det vært mest stang ut.
I ATP-turneringen i Stockholm røk han ut i første runde, og i helgen ble han slått ut i kvalifiseringsfinalen til en turnering i Basel.
Dermed går han også to plasser ned på rankingen. Det er foreløpig ikke avklart hva som blir Ruuds neste turnering.
Samtidig som Ruud har falt to plasser på den siste turneringen, gikk kameraten Viktor Durasovic ned hele 53 plasser. Durasovic mistet 25 poeng denne uken, og dermed falt han fra 298.- til 351.-plass.
(©NTB)
Lørdag 9. november 2019
SNAKKER: Flere LO-topper steilet da sentrale Ap-profiler åpnet for å ta med MDG i regjering. Nå har MDG gått i dialog med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid.
Lørdag 9. november 2019
KAOS: Bilder av en skamklipt boliviansk borgermester går viralt. – De rasistiske trekkene i samfunnet har ikke forsvunnet under Morales, sier forsker.
Lørdag 9. november 2019
Striden rundt kulturredaktør Eivind Røssaak i 1996–97 handlet egentlig om andre ting enn hva som sto i avisa, mener tidligere Klassekampen- redaktør Paul Bjerke.
Lørdag 9. november 2019
• Morgenbladet trykket i går en nyhetssak og en kommentarartikkel av avisas kulturredaktør Ane Farsethås, som forsøker å finne en rød tråd mellom høyst ulike saker vi har publisert den siste tida: den svenske skribenten Jesus Alcalás essay...
Lørdag 9. november 2019
Heidundrende: Torgrim Eggens Axel Jensen-biografi er vanskelig å legge fra seg – og et mørkt portrett av kunstneren som ung egoist.
Fredag 8. november 2019
SKURK: Donald Trump brukte presidentmakta til å konspirere mot sine politiske motstandere. Det er historien som nå kommer fram i riksrettshøringene.
Fredag 8. november 2019
Resetts bruk av anonyme skribenter gjør at redaktør Helge Lurås ikke har fått innpass i Norsk Redaktør­forening.
Fredag 8. november 2019
PRESSET: Trygderetten drukner i saker og har doblet saksbehandlingstida de siste årene. Nå må de forberede seg på en formidabel jobb om feilaktige Nav-saker skal behandles på nytt.
Fredag 8. november 2019
• Demokratene har for første gang på over 20 år vunnet full kontroll i delstatsforsamlingen i Virginia. I nabostaten Kentucky kan de få guvernøren. Demokratenes kandidat Andy Beshear oppnådde 49,2 prosent, mens republikanernes Matt Bevin...
Torsdag 7. november 2019
I FRONT: Utslippsgiganten Kina hegner om Parisavtalen i en ny klimapakt. Men handelskrigen kan føre til at økonomiske hensyn blir satt over klima.