Mandag 21. oktober 2019
Woodward: – Ingen planer om United-salg
Eierne av Manchester United, familien Glazer, har ingen planer om å selge klubben, sier klubbdirektør Ed Woodward om ryktene om et eierskifte.
Publisert: 21 Oktober 09:12
Eierne av Manchester United, familien Glazer, har ingen planer om å selge klubben, sier klubbdirektør Ed Woodward om ryktene om et eierskifte.
– Glazers er her for å bli, sier Woodward, ifølge avisen The Guardian.
Det har en stund vært rykter om at den saudiarabiske prinsen Mohammad bin Salman ønsker å kjøpe Manchester-klubben, men skal vi tro Woodward, vil et salg av klubben ikke finne sted, i alle fall ikke i nærmeste framtid.
Glazer-familien har vært inne på eiersiden i 15 år etter at Malcom Glazer og hans sønner kjøpte den engelske storklubben for 9,5 milliarder kroner.
Allerede i fjor startet ryktene å gå: bin Salman ønsker å kjøpe klubben fra amerikanerne. Og ryktene har blusset opp igjen de siste ukene. Den saudiarabiske kongefamilien er verdens rikeste familie og skal være villig til å bla opp hele 40 milliarder kroner for å overta klubben.
Nå sier Woodward at Glazer-familien ikke ønsker å selge klubben, og at det heller ikke er kommet inn noe bud.
– Basert på hva jeg vet er Glazer-familien inne langsiktig. Når det gjelder et bud eller mulige kjøpere er det så vidt jeg vet ingen diskusjoner.
– Gjelden vår er langsiktig, og lik som hos andre fotballklubber. Det er et fast beløp i en bestemt periode slik at det blir rimelig å betjene. Den tilsvarer i underkant av to prosent av våre årlige inntekter hvert år, så det har egentlig ingen påvirkning på oss, sier Woodward ifølge avisen.
(©NTB)
Onsdag 13. november 2019
• Forandringen Bolivia har gått gjennom siden Evo Morales og hans parti Bevegelsen for sosialisme (MAS) for 13 år siden kom til makta, mangler nærmest sidestykke i historien. Gjennom å renasjonalisere olje- og gassindustrien fikk landet...
Onsdag 13. november 2019
KJØRER PÅ: Frp har abdisert som bilistenes parti, mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Han tar gjerne over tittelen.
Onsdag 13. november 2019
Céline Sciammas partnar, filmstjerna Adèle Haenel, har blåse liv i fransk metoo. Saman har dei laga ein film om stormfull erotikk fri frå dominas.
Onsdag 13. november 2019
FORTSETTER: Hittil har minst 322 demonstranter blitt drept i Irak. Nå ber Washington om nyvalg. – Dagens Irak er USAs verk, sier irakisk aktivist.
Tirsdag 12. november 2019
• Arbeiderpartiet framla i går sitt alternative budsjett, hvor de på flere områder går inn for å snu retningen Erna Solberg har tatt landet i. Blant annet går partiet inn for økt skattlegging av folk med høye inntekter og formuer, tiltak mot...
Tirsdag 12. november 2019
MOT SKATT: En omfattende lobbykampanje i regi av sjømatnæringen ble sjøsatt for å hindre at norske oppdrettsselskaper skal bli ilagt grunnrenteskatt.
Tirsdag 12. november 2019
Forfatterforbundet har i lengre tid forhandlet med andre forfatter­organisasjoner om millioner fra bibliotekvederlaget. Nå står forhandlingene bom fast.
Tirsdag 12. november 2019
KAOS: Bolivia er i kaos etter at president Evo Morales har flyktet fra presidentpalasset. «Vi har låst oss inne i huset, situasjonen er veldig stygg», sier en tidligere Morales-tilhenger til Klassekampen.
Mandag 11. november 2019
Nordicana er i ferd med å bli et internasjonalt begrep. Det er en ­frodig og variert scene, ­anført av flere talentfulle norske artister.
Mandag 11. november 2019
REDSKAP: Flere rødgrønne partier vil ta større kontroll over Oljefondet for å nå klimamål. SV åpner for å klimainvestere deler av fondet i Norge.