Mandag 21. oktober 2019
Premier League-spiss tatt for promillekjøring
Sheffield Uniteds Oli McBurnie må møte i retten etter at han fredag morgen ble tatt for å kjøre bil i påvirket tilstand.
Publisert: 21 Oktober 11:25
Sheffield Uniteds Oli McBurnie må møte i retten etter at han fredag morgen ble tatt for å kjøre bil i påvirket tilstand.
Dermed er det høyst usikkert om 23-åringen blir med i troppen som skal møte Arsenal mandag kveld, til tross for at han er friskmeldt etter en kneskade.
Politiet bekrefter at McBurnie ble stanset kjørende i en bil mens han var påvirket av alkohol. I tillegg til å ha promille kjørte Sheffield United-spissen også i en høyere hastighet enn fartsgrensen. Spilleren må svare for seg i retten i Leeds 6. november.
McBurnie er Sheffield Uniteds dyreste kjøp noensinne. Han ble i sommer kjøpt fra Swansea for 17 millioner pund. Skotten har i høst vært involvert i elleve kamper for klubb- og landslag og har scoret ett mål.
(©NTB)
Lørdag 9. november 2019
SNAKKER: Flere LO-topper steilet da sentrale Ap-profiler åpnet for å ta med MDG i regjering. Nå har MDG gått i dialog med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid.
Lørdag 9. november 2019
KAOS: Bilder av en skamklipt boliviansk borgermester går viralt. – De rasistiske trekkene i samfunnet har ikke forsvunnet under Morales, sier forsker.
Lørdag 9. november 2019
Striden rundt kulturredaktør Eivind Røssaak i 1996–97 handlet egentlig om andre ting enn hva som sto i avisa, mener tidligere Klassekampen- redaktør Paul Bjerke.
Lørdag 9. november 2019
• Morgenbladet trykket i går en nyhetssak og en kommentarartikkel av avisas kulturredaktør Ane Farsethås, som forsøker å finne en rød tråd mellom høyst ulike saker vi har publisert den siste tida: den svenske skribenten Jesus Alcalás essay...
Lørdag 9. november 2019
Heidundrende: Torgrim Eggens Axel Jensen-biografi er vanskelig å legge fra seg – og et mørkt portrett av kunstneren som ung egoist.
Fredag 8. november 2019
SKURK: Donald Trump brukte presidentmakta til å konspirere mot sine politiske motstandere. Det er historien som nå kommer fram i riksrettshøringene.
Fredag 8. november 2019
Resetts bruk av anonyme skribenter gjør at redaktør Helge Lurås ikke har fått innpass i Norsk Redaktør­forening.
Fredag 8. november 2019
PRESSET: Trygderetten drukner i saker og har doblet saksbehandlingstida de siste årene. Nå må de forberede seg på en formidabel jobb om feilaktige Nav-saker skal behandles på nytt.
Fredag 8. november 2019
• Demokratene har for første gang på over 20 år vunnet full kontroll i delstatsforsamlingen i Virginia. I nabostaten Kentucky kan de få guvernøren. Demokratenes kandidat Andy Beshear oppnådde 49,2 prosent, mens republikanernes Matt Bevin...
Torsdag 7. november 2019
I FRONT: Utslippsgiganten Kina hegner om Parisavtalen i en ny klimapakt. Men handelskrigen kan føre til at økonomiske hensyn blir satt over klima.