Mandag 21. oktober 2019
To hus skadd i sprengningsuhell i Alversund
Minst to private boliger har fått store materielle skader i et sprengningsuhell i Alversund i Hordaland.
Publisert: 21 Oktober 19:35
Minst to private boliger har fått store materielle skader i et sprengningsuhell i Alversund i Hordaland.
– Dette har skjedd i forbindelse med arbeid under utbygging av en ny skole, sier operasjonsleder Knut Dahl-Mikkelsen i Vest politidistrikt til NTB.
To eneboliger fikk store materielle skader i sprengningen. Husene ligger et godt stykke unna sprengningsområdet. Et profesjonelt firma utførte sprengningen.
Det skal være slått hull i vegger og tak og terrasser skal være skadd, skriver VG.
– Det er ikke meldt om personskader. Vi vet ikke om det var folk hjemme i husene da uhellet skjedde, sier Dahl-Mikkelsen.
Sprengningsuhellet skjedde rundt klokken 17.15 mandag. Politiet ble varslet en time senere, og gjorde mandag kveld undersøkelser i området.
(©NTB)
Mandag 9. desember 2019
I dag blir det klart om Cissi Wallin hadde lov til å navngi sin påståtte overgriper til 30.000 følgere. Advokat Jon Wessel-Aas råder kvinner til å begrense hvor mange de betror seg til.
Mandag 9. desember 2019
URO: Dødstallene stiger i konflikten i Irak. Midtøstenforsker Knut S. Vikør sier at den lederløse protestbevegelsen kan gå i ulike retninger.
Mandag 9. desember 2019
Hysj: Riksrevisjonen kritiserer regjeringen i ­hemmelig jager­flyrapport, men Forsvarsdepartementet hevder rapportens gradering gjør det ­umulig å fortelle hvor alvorlig kritikken er.
Mandag 9. desember 2019
• Regjeringens forslag til ny medie­lov, som ble lagt fram tirsdag, innebærer en ny radikalt ny organisering av mediestøtta: Sju fagfolk skal forvalte drøyt 430 millioner kroner uten innblanding fra verken politikere eller bransjen selv.
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.