Fredag 18. oktober 2019
Stortalent skrev under på ny United-kontrakt
18 år gamle Mason Greenwood har skrevet under på en ny kontrakt som binder ham til Manchester United fram til sommeren 2023.
Publisert: 18 Oktober 18:46
18 år gamle Mason Greenwood har skrevet under på en ny kontrakt som binder ham til Manchester United fram til sommeren 2023.
Spisstalentet har imponert under Ole Gunnar Solskjærs ledelse denne sesongen. Han var til tider strålende under sommeren treningskamper, og ble i tillegg matchvinner da United vant 1-0 over Astana i første gruppespillkamp i europaligaen i høst.
Han scoret også i ligacupen da United slet seg videre mot Rochdale. Nå kan United-supporterne glede seg over at Greenwood har forlenget med klubben. I avtalen er også en opsjon på å forlenge ytterligere ett år.
– Jeg lærer hele tiden fra manageren og de andre trenerne. Jeg vet dette er den perfekte klubben for å nå potensialet mitt, sier Greenwood til Uniteds nettsider.
Også Solskjær er glad for at avtalen er på plass.
– Vi er strålende fornøyd med utviklingen han har hatt. Han er ung, men har allerede stor fart og er smart. Han er en naturlig avslutter, sier nordmannen.
Solskjær og hans United møter Liverpool hjemme på Old Trafford søndag.
(©NTB)
Mandag 9. desember 2019
I dag blir det klart om Cissi Wallin hadde lov til å navngi sin påståtte overgriper til 30.000 følgere. Advokat Jon Wessel-Aas råder kvinner til å begrense hvor mange de betror seg til.
Mandag 9. desember 2019
URO: Dødstallene stiger i konflikten i Irak. Midtøstenforsker Knut S. Vikør sier at den lederløse protestbevegelsen kan gå i ulike retninger.
Mandag 9. desember 2019
Hysj: Riksrevisjonen kritiserer regjeringen i ­hemmelig jager­flyrapport, men Forsvarsdepartementet hevder rapportens gradering gjør det ­umulig å fortelle hvor alvorlig kritikken er.
Mandag 9. desember 2019
• Regjeringens forslag til ny medie­lov, som ble lagt fram tirsdag, innebærer en ny radikalt ny organisering av mediestøtta: Sju fagfolk skal forvalte drøyt 430 millioner kroner uten innblanding fra verken politikere eller bransjen selv.
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.