Fredag 18. oktober 2019
Nok et tap for Wild i Canada
Den tredje bortekampen for Minnesota Wild i Canada endte med nok et tap mot Montréal Canadiens.
Publisert: 18 Oktober 06:35
Den tredje bortekampen for Minnesota Wild i Canada endte med nok et tap mot Montréal Canadiens.
Mats Zuccarello har ikke vært med på lagets tre bortekamper i Canada denne uken på grunn av en skade «i underkroppen». Mens Wild åpnet positivt og brøt tapsrekken med seier mot Ottawa Senators 2-0 mandag, ble det nytt tap 2-4 for Toronto Leafs onsdag.
Torsdag kveld møtte laget Montréal Canadiens i Center Bell i Montréal. Det gikk ikke mye bedre enn kampen onsdag.
I første periode puttet hjemmelaget inn tre mål i løpet av de siste fem minuttene. Dermed hadde Wild mye å gjøre dersom de skulle hevde seg.
Andre periode forble målløs for begge lag, mens Brendan Gallagher tok seg alene til Wilds mål i tredje periode, og fikk plassert pucken i nettet bak keeper Alex Stalock.
4-0 ble også sluttresultatet. Hjemmelaget var dominerende gjennom kampen og hadde 33 skudd på mål mot Wild som bare fikk 17. Lagene hadde like mange straffeminutter
Av sju kamper så langt i NHL-sesongen står altså Mats Zuccarellos lag med én seier.
(©NTB)
Onsdag 13. november 2019
• Forandringen Bolivia har gått gjennom siden Evo Morales og hans parti Bevegelsen for sosialisme (MAS) for 13 år siden kom til makta, mangler nærmest sidestykke i historien. Gjennom å renasjonalisere olje- og gassindustrien fikk landet...
Onsdag 13. november 2019
KJØRER PÅ: Frp har abdisert som bilistenes parti, mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Han tar gjerne over tittelen.
Onsdag 13. november 2019
Céline Sciammas partnar, filmstjerna Adèle Haenel, har blåse liv i fransk metoo. Saman har dei laga ein film om stormfull erotikk fri frå dominas.
Onsdag 13. november 2019
FORTSETTER: Hittil har minst 322 demonstranter blitt drept i Irak. Nå ber Washington om nyvalg. – Dagens Irak er USAs verk, sier irakisk aktivist.
Tirsdag 12. november 2019
• Arbeiderpartiet framla i går sitt alternative budsjett, hvor de på flere områder går inn for å snu retningen Erna Solberg har tatt landet i. Blant annet går partiet inn for økt skattlegging av folk med høye inntekter og formuer, tiltak mot...
Tirsdag 12. november 2019
MOT SKATT: En omfattende lobbykampanje i regi av sjømatnæringen ble sjøsatt for å hindre at norske oppdrettsselskaper skal bli ilagt grunnrenteskatt.
Tirsdag 12. november 2019
Forfatterforbundet har i lengre tid forhandlet med andre forfatter­organisasjoner om millioner fra bibliotekvederlaget. Nå står forhandlingene bom fast.
Tirsdag 12. november 2019
KAOS: Bolivia er i kaos etter at president Evo Morales har flyktet fra presidentpalasset. «Vi har låst oss inne i huset, situasjonen er veldig stygg», sier en tidligere Morales-tilhenger til Klassekampen.
Mandag 11. november 2019
Nordicana er i ferd med å bli et internasjonalt begrep. Det er en ­frodig og variert scene, ­anført av flere talentfulle norske artister.
Mandag 11. november 2019
REDSKAP: Flere rødgrønne partier vil ta større kontroll over Oljefondet for å nå klimamål. SV åpner for å klimainvestere deler av fondet i Norge.