Fredag 18. oktober 2019
Rød forlenget med Flensburg-Handewitt: – Han har et enormt potensial
Magnus Abelvik Rød har utvidet kontrakten med den tyske håndballklubben Flensburg-Handewitt.
Publisert: 18 Oktober 09:36
Magnus Abelvik Rød har utvidet kontrakten med den tyske håndballklubben Flensburg-Handewitt.
Nordmannen hadde en avtale som løp til sommeren 2022. Den er nå forlenget med ett år.
– Jeg er glad og stolt for tilliten klubben og trenerteamet viser meg. Jeg bor midt i byen og trives svært godt, sier Rød til klubbens hjemmeside.
– Han går foran som en viking og har et enormt potensial, sier sjeftrener Maik Machulla.
Rød har med seg tre andre nordmenn hos den regjerende Bundesliga-mesteren: Torbjørn Bergerud, Magnus Jøndal og Gøran Johannesen.
Rød er en av flere sterke venstrehendte skyttere i det norske landslaget. Rød er også en meget god forsvarsspiller, og kombinasjonen gjør 22-åringen til en ettertraktet mann.
Til uka spiller han Golden League for Norge. Der venter kamp mot Spania og Danmark eller Frankrike.
Det er sannsynlig at Rød blir sentral for Norge i EM-sluttspillet i januar.
(©NTB)
Lørdag 9. november 2019
SNAKKER: Flere LO-topper steilet da sentrale Ap-profiler åpnet for å ta med MDG i regjering. Nå har MDG gått i dialog med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid.
Lørdag 9. november 2019
KAOS: Bilder av en skamklipt boliviansk borgermester går viralt. – De rasistiske trekkene i samfunnet har ikke forsvunnet under Morales, sier forsker.
Lørdag 9. november 2019
Striden rundt kulturredaktør Eivind Røssaak i 1996–97 handlet egentlig om andre ting enn hva som sto i avisa, mener tidligere Klassekampen- redaktør Paul Bjerke.
Lørdag 9. november 2019
• Morgenbladet trykket i går en nyhetssak og en kommentarartikkel av avisas kulturredaktør Ane Farsethås, som forsøker å finne en rød tråd mellom høyst ulike saker vi har publisert den siste tida: den svenske skribenten Jesus Alcalás essay...
Lørdag 9. november 2019
Heidundrende: Torgrim Eggens Axel Jensen-biografi er vanskelig å legge fra seg – og et mørkt portrett av kunstneren som ung egoist.
Fredag 8. november 2019
SKURK: Donald Trump brukte presidentmakta til å konspirere mot sine politiske motstandere. Det er historien som nå kommer fram i riksrettshøringene.
Fredag 8. november 2019
Resetts bruk av anonyme skribenter gjør at redaktør Helge Lurås ikke har fått innpass i Norsk Redaktør­forening.
Fredag 8. november 2019
PRESSET: Trygderetten drukner i saker og har doblet saksbehandlingstida de siste årene. Nå må de forberede seg på en formidabel jobb om feilaktige Nav-saker skal behandles på nytt.
Fredag 8. november 2019
• Demokratene har for første gang på over 20 år vunnet full kontroll i delstatsforsamlingen i Virginia. I nabostaten Kentucky kan de få guvernøren. Demokratenes kandidat Andy Beshear oppnådde 49,2 prosent, mens republikanernes Matt Bevin...
Torsdag 7. november 2019
I FRONT: Utslippsgiganten Kina hegner om Parisavtalen i en ny klimapakt. Men handelskrigen kan føre til at økonomiske hensyn blir satt over klima.