Torsdag 17. oktober 2019
Tre Rosseli-assist i Frölunda-seier
Mats Rosseli Olsen sto for tre assist da Frölunda slet seg til 6-5-seier etter forlengning mot tabelljumbo Växjö i ishockeyserien SHL torsdag.
Publisert: 17 Oktober 22:35
Mats Rosseli Olsen sto for tre assist da Frölunda slet seg til 6-5-seier etter forlengning mot tabelljumbo Växjö i ishockeyserien SHL torsdag.
Nordmannen var nest sist på pucken både ved 2-1 og 3-2, og han fikk assist også på 4-3-målet.
Alle tre ganger utlignet gjestene, og det gjorde de igjen på stillingen 5-4. Men da Joel Lundqvist satte inn 6-5 i forlengning i spill fem mot tre, var det ikke mer å gjøre for Växjö.
Med seieren er Frölunda på 2.-plass bare poenget bak Rögle, som med Erlend Lesund i laget tapte 3-5 for Färjestad. Det er tett blant lagene i tetsjiktet, og bare to poeng skiller mellom de fem første.
Thomas Valkvæ-Olsen scoret sitt 2. mål for sesongen da han satte inn 2-2 for Leksand borte mot Luleå, men det holdt ikke til poeng i en kamp som endte med 3-4-tap.
Lars Volden hadde en tung dag på jobben for Malmö i hjemmekampen mot HV71. Han ble byttet ut på stillingen 0-3 i 1. periode etter å ha sluppet inn tre av de sju første skuddene gjestene fikk mellom stengene. Erstatter Oscar Alsenfelt stengte buret helt til straffeslagkonkurransen, men kunne ikke hindre at Malmö tapte 3-4.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.