Torsdag 17. oktober 2019
Tre Rosseli-assist i Frölunda-seier
Mats Rosseli Olsen sto for tre assist da Frölunda slet seg til 6-5-seier etter forlengning mot tabelljumbo Växjö i ishockeyserien SHL torsdag.
Publisert: 17 Oktober 22:35
Mats Rosseli Olsen sto for tre assist da Frölunda slet seg til 6-5-seier etter forlengning mot tabelljumbo Växjö i ishockeyserien SHL torsdag.
Nordmannen var nest sist på pucken både ved 2-1 og 3-2, og han fikk assist også på 4-3-målet.
Alle tre ganger utlignet gjestene, og det gjorde de igjen på stillingen 5-4. Men da Joel Lundqvist satte inn 6-5 i forlengning i spill fem mot tre, var det ikke mer å gjøre for Växjö.
Med seieren er Frölunda på 2.-plass bare poenget bak Rögle, som med Erlend Lesund i laget tapte 3-5 for Färjestad. Det er tett blant lagene i tetsjiktet, og bare to poeng skiller mellom de fem første.
Thomas Valkvæ-Olsen scoret sitt 2. mål for sesongen da han satte inn 2-2 for Leksand borte mot Luleå, men det holdt ikke til poeng i en kamp som endte med 3-4-tap.
Lars Volden hadde en tung dag på jobben for Malmö i hjemmekampen mot HV71. Han ble byttet ut på stillingen 0-3 i 1. periode etter å ha sluppet inn tre av de sju første skuddene gjestene fikk mellom stengene. Erstatter Oscar Alsenfelt stengte buret helt til straffeslagkonkurransen, men kunne ikke hindre at Malmö tapte 3-4.
(©NTB)
Lørdag 9. november 2019
SNAKKER: Flere LO-topper steilet da sentrale Ap-profiler åpnet for å ta med MDG i regjering. Nå har MDG gått i dialog med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid.
Lørdag 9. november 2019
KAOS: Bilder av en skamklipt boliviansk borgermester går viralt. – De rasistiske trekkene i samfunnet har ikke forsvunnet under Morales, sier forsker.
Lørdag 9. november 2019
Striden rundt kulturredaktør Eivind Røssaak i 1996–97 handlet egentlig om andre ting enn hva som sto i avisa, mener tidligere Klassekampen- redaktør Paul Bjerke.
Lørdag 9. november 2019
• Morgenbladet trykket i går en nyhetssak og en kommentarartikkel av avisas kulturredaktør Ane Farsethås, som forsøker å finne en rød tråd mellom høyst ulike saker vi har publisert den siste tida: den svenske skribenten Jesus Alcalás essay...
Lørdag 9. november 2019
Heidundrende: Torgrim Eggens Axel Jensen-biografi er vanskelig å legge fra seg – og et mørkt portrett av kunstneren som ung egoist.
Fredag 8. november 2019
SKURK: Donald Trump brukte presidentmakta til å konspirere mot sine politiske motstandere. Det er historien som nå kommer fram i riksrettshøringene.
Fredag 8. november 2019
Resetts bruk av anonyme skribenter gjør at redaktør Helge Lurås ikke har fått innpass i Norsk Redaktør­forening.
Fredag 8. november 2019
PRESSET: Trygderetten drukner i saker og har doblet saksbehandlingstida de siste årene. Nå må de forberede seg på en formidabel jobb om feilaktige Nav-saker skal behandles på nytt.
Fredag 8. november 2019
• Demokratene har for første gang på over 20 år vunnet full kontroll i delstatsforsamlingen i Virginia. I nabostaten Kentucky kan de få guvernøren. Demokratenes kandidat Andy Beshear oppnådde 49,2 prosent, mens republikanernes Matt Bevin...
Torsdag 7. november 2019
I FRONT: Utslippsgiganten Kina hegner om Parisavtalen i en ny klimapakt. Men handelskrigen kan føre til at økonomiske hensyn blir satt over klima.