Mandag 14. oktober 2019
Zuccarello skadd, Wild tok sesongens første seier
Uten en skadd Mats Zuccarello innkasserte Minnesota Wild NHL-sesongens første poeng da Ottawa Senators ble slått 2-0 på borteis mandag.
Publisert: 14 Oktober 23:01
Uten en skadd Mats Zuccarello innkasserte Minnesota Wild NHL-sesongens første poeng da Ottawa Senators ble slått 2-0 på borteis mandag.
Wild-målvakt Alex Stalock stoppet alle de 26 skuddene han fikk mot seg og ble en av kampens forgrunnsfigurer.
Svenske Victor Rask og Zach Parise scoret hver sin gang i tredje periode og sørget for det som var en svært etterlengtet seier.
I forkant av kampen opplyste Wild at Mats Zuccarello ikke er aktuell for spill i klubbens tre bortekamper denne uken som følge av en skade. Lagets norske profil ble igjen hjemme da spillertroppen satte kursen for Canada.
Zuccarello opplyses å ha pådratt seg en skade «i underkroppen».
Wild sto uten seier etter de fire første kampene i sesongen. Så sent som lørdag ble det 4-7-tap for Pittsburgh Penguins.
Det var første gang i klubbens 19 år lange historie at alle de fire innledende kampene har endt med tap. Nå er poengkontoen åpnet.
(©NTB)
Fredag 22. november 2019
NY INFO: Anniken Hauglie (H) sa til Stortinget at hun først etter sommeren i år fikk beskjed om omfanget av uriktige Nav-dommer. En e-post viser at hun ble varslet allerede i fjor.
Fredag 22. november 2019
Tiril Broch Aakre og Trude Lorentzen har begge skrevet om sine mødres selvmord, men i hver sin sjanger. – I dag ville jeg trolig valgt romanen, sier Lorentzen.
Fredag 22. november 2019
RADIKAL: Jeremy Corbyn har allerede flyttet Labour mot venstre. Nå går han til angrep på arven fra den konservative statsministeren Margaret Thatcher.
Fredag 22. november 2019
• Alle partiene på rødgrønn side har nå presentert sine alternative budsjetter. Det er forskjeller og uenigheter – for eksempel mellom MDG og Sp i avgiftspolitikken – likevel trer det fram et tydelig felles verdigrunnlag. Det tydeligste...
Torsdag 21. november 2019
ANSVAR: Draps­tallet i Bolivia har økt kraftig etter at Evo Morales gikk av. En direkte konsekvens av interimregjeringens politikk, mener forsker.
Torsdag 21. november 2019
Hele 16 norske byer og tettsteder kan miste sitt eneste bokutsalg etter konkursen i Notabene. – Bokhandelen har vært en hjørnestein i Rakkestad, sier ordfører Karoline Fjeldstad.
Torsdag 21. november 2019
STRAFF: Samanslåtte kommunar som har eigedomsskatt, tek med seg ein straffeskatt inn i samlivet. Stavanger taper om lag like mykje som dei fekk i tilskot på å slå seg saman.
Torsdag 21. november 2019
• Fredag i forrige uke ble Frode Berg utvekslet på en grensestasjon på Den kuriske landtunge mellom Litauen og den russiske enklaven Kaliningrad etter at han var benådet av Russlands president Vladimir Putin. Berg var dømt til 14 års fengsel...
Onsdag 20. november 2019
TILLIT: Velferds­staten ble skapt for å hjelpe dem som faller utenfor. Nå frykter Ap-veteran Martin Kolberg at den i stedet mistenkeliggjør folk som sitter nederst ved bordet.
Onsdag 20. november 2019
Flere medier går nå gjennom eldre metoo-artikler og korrigerer feil. – Mediedebatten må ikke bli punktumet for metoo-­debatten, advarer redaktør.