Lørdag 21. september 2019
Målløst da Brann gikk glipp av to viktige poeng
For fjerde gang gikk Brann målløse av Brann stadion i år etter 0-0 mot Haugesund i lørdagens eliteseriekamp.
Publisert: 21 September 20:25
For fjerde gang gikk Brann målløse av Brann stadion i år etter 0-0 mot Haugesund i lørdagens eliteseriekamp.
Med 0-0 hjemme mot Haugesund misbrukte Brann sjansen til å ta viktige tre poeng i kampen om medalje. Nå venter en tøffe rekke med kamper når de neste helg reiser til Trondheim for å møte Rosenborg og får besøk av Molde i runden etter. Deretter venter en vrien kamp mot et desperat Sarspborg 08.
Brann hadde ballen mest, men klarte aldri å skape de helt store mulighetene. Et skudd fra Berisha på keeper og en heading fra Christian Eggen Rismark like utenfor var beholdningen.
– Det er et Brann-lag som sliter. Jeg tror ikke jeg lyver når jeg sier det. Enkeltspillere har vært på et høyere nivå tidligere. De brekker inn litt yngre spillere og det kunne vi utnyttet på en bedre måte enn vi gjorde, sa Haugesunds trener Jostein Grindhaug etter kampen.
– Som forsvarer så vil man holde nullen, men vi vil vinne også. Så det var synd, men det var bra og stabilt defensivt. Vi bygger, sa FKHs Douglas Bergquist til Eurosport.no etter kampen.
– 1.omgangen er bra, vi skaper flere sjanser og spiller bedre enn vi har gjort på lenge. Vi vet at vi kommer til å bli slitne. Vi skulle nok hatt et mål før pause. Men det ble som det ble og vi fortjente kanskje ikke mer enn ett poeng, sa Lars Arne Nilsen.

Reddet av KristiansenEtter 68 minutters spill skapte Haugesund sin største mulighet i kampen da Sondre Tronstad plutselig ble spilt alene med keeper. En hurtig Ruben Kristiansen klarte på mesterlig vis å hindre gjestenes indreløper med en strålende blokkering.
Før resten av lagene skal i aksjon ligger Brann fortsatt på femteplass med 33 poeng, mens Haugesund er oppe på 27 poeng og en åttendeplass med bedre målforskjell enn Vålerenga.
Haugesund skal i sin neste kamp møte Kristiansund borte før Rosenborg kommer på besøk runden etter. Før et venter Mjøndalen i cupen i midtuka.

Heading like utenforIngen av lagene klarte å ta tak i kampen fra starten av, og selv om Brann hadde ballen mest skapte de ikke de største sjansene i åpningen.
Etter tolv minutter fikk midtstopper Christian Eggen Rismark gå opp og heade en godt slått corner fra Ruben Yttergård Jenssen. Fra drøye frem meter snek headingen seg like utenfor.
– Jeg synes vi er bedre enn de i første omgang, har et par sjanser som vi kanskje burde ha satt. I andre omgang så er det litt fram og tilbake, men for oss så er det hvert fall et hakk bedre enn Kristiansund. Så vi kan ta med oss det, sa Veton Berisha etter kampen.
(©NTB)
Lørdag 19. oktober 2019
• Bare 33 prosent av LOs medlemmer stemte på Arbeiderpartiet i årets lokalvalg. Det er et svært dårlig tall for partiet, som viser at en av de viktigste grunnene til dårlige valgresultatet – på 24,8 prosent – var at Ap mistet oppslutning...
Lørdag 19. oktober 2019
MAKT: Venstre­sidas Evo Morales har overlevd høyrebølgen i Latin-Amerika. Nå ligger han an til å vinne sin fjerde periode.
Lørdag 19. oktober 2019
Lunken kaffe, rare intervjuspørsmål og kaos på hotellrommet: Klassekampen fulgte forfatter Lotta Elstad gjennom en dag på bokmessa i Frankfurt.
Lørdag 19. oktober 2019
TATT: To år etter snokeskandelen i ­Agder er Nav-ansattes personvern fortsatt ikke bra nok. Datatilsynet slakter praksisen, og Nav lover å skjerpe seg.
Lørdag 19. oktober 2019
Guffent: I Matias Faldbakkens nye roman går en atal leir­kladd amok i Bygde-Norge. Kan det være et bilde på vår tid?
Fredag 18. oktober 2019
Kaptein Sabeltann har vært landfast i 30 år. Nå satses det stort på å få ham ut i verden. – Som å selge en norsk versjon av Coca-Cola, sier markedsføringsekspert.
Fredag 18. oktober 2019
MOTVIND: Regjeringa legg vekk vindkraftplan etter massiv motstand landet rundt. – Skuffande, seier investor Jens Ulltveit-Moe.
Fredag 18. oktober 2019
• «Vi har en flott ny avtale som tar tilbake kontrollen – nå må Parlamentet få unnagjort brexit lørdag, så vi kan komme videre med andre prioriteringer, som levekostnader, helsevesenet, voldskriminalitet og miljøet.» Det var meldingen som...
Fredag 18. oktober 2019
LIGGER BAK: Selv med en EU-avtale i boks, har Boris Johnson en lang vei å gå – 34 stemmer – til brexit. Han vil trolig sette hardt mot hardt, spår ekspert.
Torsdag 17. oktober 2019
Bøkene til Jon F­osse og Per Petterson er oversatt til mer enn 40 språk. Likevel velger de å la seg representere av norske bok­agenter.