Fredag 20. september 2019
Kristoff på tredjeplass i Slovakia
Alexander Kristoff ble nummer tre på den fjerde etappen av Slovakia rundt fredag. Arnaud Démare fra Frankrike stakk av med seieren.
Publisert: 20 September 18:13
Alexander Kristoff ble nummer tre på den fjerde etappen av Slovakia rundt fredag. Arnaud Démare fra Frankrike stakk av med seieren.
Franskmannen satte inn et lite rykk før mål og vant med to sekunder. Bak ham spurtet hviterusseren Aleksander Riabusjenko inn til andreplass, mens Kristoff ble nummer tre etter en tøff bakkespurt mot lagkameraten.
– Jeg hadde et håp om seier, men Démare er god i slike motbakkeavslutninger og det var i hardeste laget for meg. Jeg stivnet godt på slutten, men tredjeplass i en slik hard avslutning tar jeg med som et positivt resultat, sier Kristoff til procycling.no.
Dette er andre gang denne uken at Kristoff kommer på pallen.
Onsdag spurtet han inn til seier på den første etappen av rittet. På en tempoetappe senere på dagen gikk han i bakken og mistet sammenlagtledelsen. Torsdag klarte ikke nordmannen å blande seg inn i seierskampen. Han ble til slutt nummer 12.
En rekke andre nordmenn er også med i Slovakia rundt. Martin Bugge Urianstad var fredag i brudd, men det holdt ikke helt inn. Nest beste nordmann ble Torjus Sleen på 15.-plass.
Yves Lampaert fra Belgia beholder sammenlagtledelsen etter en femteplass fredag.
Rittet avsluttes lørdag.
(©NTB)
Torsdag 23. januar 2020
• I juni i fjor avslørte journalist Glenn Greenwald at rettsprosessen mot Brasils tidligere president Lula da Silva var korrupt og politisk motivert. Greenwald ble verdenskjent for avsløringen av amerikanske myndigheters omfattende og...
Torsdag 23. januar 2020
JAKTSESONG: Ytre høyre-president Jair Bolsonaro vil fengsle journalist Glenn Greenwald. – Journalister og varslere er blitt fritt vilt, sier Eva Joly.
Torsdag 23. januar 2020
Aschehoug får kritikk for å la debutanter seile sin egen sjø. – Vi har en sunn rekrutteringspraksis, svarer forlagssjef Nora Campbell.
Torsdag 23. januar 2020
NYE TIDER: Flere Frp-topper vil lokke Sp over i et framtidig borgerlig regjeringssamarbeid. «Komisk», svarer Sp.
Onsdag 22. januar 2020
Uønskede kommentarer om kropp og sex er like utbredt i mediebransjen som for to år siden, viser ny undersøkelse. – Vi må forstå alvoret, sier journalist Ragnhild Ås Harbo.
Onsdag 22. januar 2020
• Erna Solberg er Høyre-lederen som fikk til det partiideologier har drømt om i godt over hundre år: borgerlig samling. Neste uke skulle hennes borgerlige firepartiregjering feiret ett år som flertallsregjering, men i stedet må Erna Solberg...
Onsdag 22. januar 2020
SAKTE BILKRASJ: Storbritannia og EU går inn i kommende handelssamtaler med totalt ulike forventninger. Konsulent Anna Jerzewska tror ikke partene enes innen fristen.
Onsdag 22. januar 2020
VIKEN: Med Frp tilbake i Stortinget kan det gå mot oppløsning av Viken før 2021.
Tirsdag 21. januar 2020
Ved å utelate Utøya-naboene tidlig i prosessen kan man ha rotet bort sjansen til å få en konstruktiv dialog om minnested etter 22. juli, mener forsker.
Tirsdag 21. januar 2020
EXIT: Frp-nestor Carl I. Hagen maner sitt gamle parti til å drive nådeløs opposisjonspolitikk. Nå forventer han kamp om ledervervet.