Fredag 20. september 2019
Kristoff på tredjeplass i Slovakia
Alexander Kristoff ble nummer tre på den fjerde etappen av Slovakia rundt fredag. Arnaud Démare fra Frankrike stakk av med seieren.
Publisert: 20 September 18:13
Alexander Kristoff ble nummer tre på den fjerde etappen av Slovakia rundt fredag. Arnaud Démare fra Frankrike stakk av med seieren.
Franskmannen satte inn et lite rykk før mål og vant med to sekunder. Bak ham spurtet hviterusseren Aleksander Riabusjenko inn til andreplass, mens Kristoff ble nummer tre etter en tøff bakkespurt mot lagkameraten.
– Jeg hadde et håp om seier, men Démare er god i slike motbakkeavslutninger og det var i hardeste laget for meg. Jeg stivnet godt på slutten, men tredjeplass i en slik hard avslutning tar jeg med som et positivt resultat, sier Kristoff til procycling.no.
Dette er andre gang denne uken at Kristoff kommer på pallen.
Onsdag spurtet han inn til seier på den første etappen av rittet. På en tempoetappe senere på dagen gikk han i bakken og mistet sammenlagtledelsen. Torsdag klarte ikke nordmannen å blande seg inn i seierskampen. Han ble til slutt nummer 12.
En rekke andre nordmenn er også med i Slovakia rundt. Martin Bugge Urianstad var fredag i brudd, men det holdt ikke helt inn. Nest beste nordmann ble Torjus Sleen på 15.-plass.
Yves Lampaert fra Belgia beholder sammenlagtledelsen etter en femteplass fredag.
Rittet avsluttes lørdag.
(©NTB)
Mandag 21. oktober 2019
I forrige uke viste Mette-Marit fram norsk litteratur i Frankfurt. Tyskland-kjenner Karsten Aase-Nilsen mener forfatterne kan ha kommet i skyggen av blitz­regnet – selv om det også har dryppet på klokkeren.
Mandag 21. oktober 2019
• Foran det avgjørende møtet i det britiske parlamentet lørdag så det ut som om statsminister Boris Johnson var i ferd med å skaffe seg et knapt flertall for utmeldingsavtalen med EU. Det konservative partiet sto samlet bak ham, og...
Mandag 21. oktober 2019
OPPGITTE: Lokale Abid Raja-støttespillere reagerer på behandlingen han får av regjeringspartnerne Høyre, Frp og KrF.
Mandag 21. oktober 2019
TAPTE: Istedenfor å stemme over statsminister Boris Johnsons brexit-avtale på lørdag utsatte parlamentet avstemningen. Britene fortsetter jakta på en vei ut av labyrinten.
Lørdag 19. oktober 2019
• Bare 33 prosent av LOs medlemmer stemte på Arbeiderpartiet i årets lokalvalg. Det er et svært dårlig tall for partiet, som viser at en av de viktigste grunnene til dårlige valgresultatet – på 24,8 prosent – var at Ap mistet oppslutning...
Lørdag 19. oktober 2019
MAKT: Venstre­sidas Evo Morales har overlevd høyrebølgen i Latin-Amerika. Nå ligger han an til å vinne sin fjerde periode.
Lørdag 19. oktober 2019
Lunken kaffe, rare intervjuspørsmål og kaos på hotellrommet: Klassekampen fulgte forfatter Lotta Elstad gjennom en dag på bokmessa i Frankfurt.
Lørdag 19. oktober 2019
TATT: To år etter snokeskandelen i ­Agder er Nav-ansattes personvern fortsatt ikke bra nok. Datatilsynet slakter praksisen, og Nav lover å skjerpe seg.
Lørdag 19. oktober 2019
Guffent: I Matias Faldbakkens nye roman går en atal leir­kladd amok i Bygde-Norge. Kan det være et bilde på vår tid?
Fredag 18. oktober 2019
Kaptein Sabeltann har vært landfast i 30 år. Nå satses det stort på å få ham ut i verden. – Som å selge en norsk versjon av Coca-Cola, sier markedsføringsekspert.