Onsdag 11. september 2019
Hattrick av Fossum i dansk cup
Iver Fossum scoret tre av målene da AaB tok seg videre i den danske cupen med 8-0-seier borte mot Nørresundby onsdag.
Publisert: 11 September 22:50
Iver Fossum scoret tre av målene da AaB tok seg videre i den danske cupen med 8-0-seier borte mot Nørresundby onsdag.
Nordmannens og kampens første mål kom direkte på hjørnespark i det 11. minutt, da han skrudde ballen rett i mål. 23-åringen gjorde 3-0 på straffespark rett før pause, mens han satte punktum med gjestenes åttende og siste mål i nabooppgjøret da han ble spilt gjennom i det 84. minutt.
Rasmus Thelander, Frederik Børsting, Kasper Kusk og Patrick Olsen (2) scoret også.
Et annet superligalag var i alvorlig trøbbel onsdag. AGF lå under 0-2 borte mot Marstal/Rise fra nivå fem og var bare noen minutter fra å ryke ut, men tidligere Rosenborg-spiller Alex Gersbach utlignet til 2-2 i det 87. minutt. I ekstraomgangene scoret gjestene fra Århus fire ganger og gikk videre med 6-2.
– På 2-0, da vi danset med døden, var det noen spillere som virkelig sto opp. Jeg sto der med blodsmak i munnen, men spillerne holdt hodet kaldt og halte seieren i land, sa AGF-trener David Nielsen.
Likme heldig var ikke Lyngby, som fikk sin cupdrøm knust av Fremad Amager. Hjemmelaget vant 5-4 på straffespark etter 1-1 i selve kampen.
Dermed er laget klar for 3. runde i cupen (16-delsfinale), der de seks beste fra forrige sesongs superliga kommer inn i turneringen.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.