Mandag 26. august 2019
Leteaksjon etter savnet løper i Grenland
Politi og frivillige leter natt til mandag etter en mann som er meldt savnet etter en løpetur i Grenland-området.
Publisert: 26 August 01:03
Politi og frivillige leter natt til mandag etter en mann som er meldt savnet etter en løpetur i Grenland-området.
Politiet melder at mannen la ut på en løpetur søndag ettermiddag ved 17-tiden og var ventet tilbake ved 19-tiden. Ved 21-tiden ble politiet varslet og frivillige og politihelikopter ble anmodet om å bistå. Ved 0.30-tiden om natten ble dette helikopteret avløst av et Sea King redningshelikopter. Mannskap fra Røde Kors leter etter mannen på bakken.
– Vi frykter at det kan ha tilstøtt mannen noe, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Sørøst politidistrikt til NTB.
Mannen er i 30-årene og hadde på seg sort treningsshorts, joggesko og drikkeflaske da han la ut på løpeturen. På overkroppen hadde han ingenting.
– Det har vært en varm dag, og det er ikke spesielt kaldt. Mannen skulle løpe sort løype under Grenlandsløpet, som går i skog og turterreng, sier operasjonslederen.
Ifølge hjemmesiden til Grenlandsløpet, som arrangeres neste lørdag, er sort løype en halvmaratondistanse på 22 kilometer på skogsvei- og sti som går over åtte topper i terrenget.
(©NTB)
Mandag 16. september 2019
• I går gjenga Aftenposten for tredje gang i år resultatene fra en rapport om populisme utarbeidet av den svenske, markedsøkonomiske tenketanken Timbro. Rapporten har samlet data om oppslutningen til «autoritære populistpartier» i Europa, og...
Mandag 16. september 2019
ADVARSEL: Stasjonssjefen på Kongsberg advarte mot konsekvensene av politireformen. – Jeg forstår innbyggernes følelse av at de har tapt noe, sier Håvard Revå.
Mandag 16. september 2019
Forfatter Bjørn Sortland er bekymret for norske barns mentale kondis. – Å lese i et kvarter er blitt «helt Himalaya», sier han.
Mandag 16. september 2019
MOTMAKT: Høstens store stridstema i Frankrike blir president Macrons ­pensjonsreform. Nå mobiliserer fag­foreningene til storstreik.
Lørdag 14. september 2019
• Regjeringspartiene og Arbeiderpartiet gikk tilbake. Alle andre partier gikk fram. Det er resultatet av årets lokalvalg, som ble gjennomført mandag. Det fins en rekke lokale forklaringer på stemme­givning i hver enkelt kommune, men...
Lørdag 14. september 2019
LØFTEBRUDD: Politireformen ga løfter som ikke ble holdt. I Numedal kryper utryggheten inn i husene til folk. Frykten er at det som er blitt ødelagt, ikke lar seg reparere.
Lørdag 14. september 2019
Petter Stordalens 190.000 Instagram-følgere har flere ganger sett ham posere med bøker fra Straw­berry-forlagene. Dette kan være ulovlig reklame, ifølge Forbruker­tilsynet.
Lørdag 14. september 2019
I FRONT: Den arabiske våren startet i Tunisia i 2011. I høst skal de velge ny president og nytt parlament.
Fredag 13. september 2019
Dagens Næringsliv og Morgenbladet kutter til sammen 38 millioner kroner for å bli mer digitale. – Vil gå utover kvaliteten, sier medieforsker.
Fredag 13. september 2019
LIDER: India annullerte forrige måned selvstyret i indisk-kontrollerte Kashmir. Provinsen er hermetisk lukket. – Mitt folk lider, forfølges og tortureres, sier kasjmirsk aktivist.