Mandag 26. august 2019
Savnet løper funnet i live i skogen i Grenland
Frivillige fant natt til mandag en løper i 30-årene som var blitt syk under tur i et skogsområde i Grenland i Telemark.
Publisert: 26 August 03:24
Frivillige fant natt til mandag en løper i 30-årene som var blitt syk under tur i et skogsområde i Grenland i Telemark.
Politiet meldte at mannen la ut på en løpetur søndag ettermiddag ved 17-tiden og var ventet tilbake ved 19-tiden. Ved 21-tiden ble politiet varslet og frivillige og politihelikopter ble anmodet om å bistå.
Ved 0.30-tiden om natten ble dette helikopteret avløst av et Sea King redningshelikopter. Mannskap fra Røde Kors søkte etter mannen på bakken.
– Vi frykter at det kan ha tilstøtt mannen noe, sa operasjonsleder Rune Hunshamar i Sørøst politidistrikt til NTB.
Litt før klokka 1 om natten, ble løperen funnet av frivillige som var ute i skogen og lette. Mannen i 30-årene var blitt syk mens han har var på tur.
– Han er fraktet ut av skogen av mannskap fra Røde Kors, og er nå kjørt til sykehuset i Skien, skriver politiet klokka 2.59.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.