Søndag 25. august 2019
Mann kritisk skadd etter båtulykke i Arendal
En mann ble fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en båtulykke utenfor Arendal lørdag kveld. To andre personer ble alvorlig skadd.
Publisert: 25 August 12:28
En mann ble fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en båtulykke utenfor Arendal lørdag kveld. To andre personer ble alvorlig skadd.
Det opplyser Agder politidistrikt søndag, etter at en båt hadde kjørt i fjellet ved Håholmen mellom Hisøy og Tromøy klokken 23.35. De tre om bord – to menn og en kvinne – ble kastet ut av båten i sammenstøtet og funnet på land, skriver NRK.
En mann og en kvinne er fraktet til Sørlandet sykehus i Arendal med alvorlige skader, mens den siste mannen er fraktet til Oslo universitetssykehus, Ullevål. Han er kritisk skadd.
To av de involverte var bevisstløse da de ble funnet. Den tredje ropte om hjelp. Denne personen fortalte at det var tre personer om bord i båten da ulykken inntraff. På grunn av skadeomfanget har politiet ikke fått pratet ytterligere med de involverte.
– Før vi har fått avhørt dem får vi ikke vite så mye om selve ulykken, for det er ingen vitner til selve ulykken, sier politioverbetjent Morten Eriksen i Agder politidistrikt til NRK.
Kriminalteknikere har natt til søndag vært på åstedet og gjort undersøkelser, i tillegg til at det er gjort avhør av vitner. Det er også søkt i området – uten funn – for å avklare om flere personer befant seg i båten.
– Det er merker på fjellet der båten traff land. Og dykkere har søkt i området, så vi er rimelig sikre på at det ikke var flere personer i båten som kolliderte, sier Eriksen.
(©NTB)
Lørdag 25. januar 2020
KRITISKE: Den svenske eiendomsmagnaten Ilija Batljan vil kjøpe velferdsbygg i Norge og leie dem tilbake til det ­offentlige. Men han får motstand.
Lørdag 25. januar 2020
• Denne uka har en engere krets av rikfolk, toppsjefer og nasjonale ledere blitt fløyet inn til den sveitsiske alpelandsbyen Davos, slik tradisjonen har vært i nesten 50 år. Den britiske finansavisa Financial Times var som vanlig på plass,...
Lørdag 25. januar 2020
Venstres Abid Raja tar over som kulturminister etter partileder Trine Skei Grande. Kulturlivets aktører står klar med en lang kravliste.
Lørdag 25. januar 2020
SLAGKRAFTIG? Hva har meningsmålinger, hat fra Hillary Clinton og støtte fra podkastkjendis Joe Rogan til felles? Alt viser at det er Bernie Sanders som kan slå Donald Trump, mener tilhengere.
Lørdag 25. januar 2020
Det nye arbeidslivet: I Amazons lagerhaller kan ingen høre deg skrike.
Fredag 24. januar 2020
EIENDOMSBARON: Den tidligere sosial­demokratiske topp- politikeren Ilija Batljan har tjent seg søkkrik på kjøp av offentlig eiendom i Sverige. Nå står Norge for tur.
Fredag 24. januar 2020
LOJALE: Republikanerne «forvirrer og avsporer» riksrettssaken mot Donald Trump. – Presidenten er favoritt til å vinne valget i november, sier USA-ekspert.
Fredag 24. januar 2020
• «Vi tåler ikke nå å tro at vi skal gå tilbake igjen til en særnorsk lønnsutvikling», sa leder i Norsk Industri Stein Lier-Hansen til NTB da organisasjonen la fram sin konjunkturrapport onsdag denne uka. Tradisjonen tro maner...
Fredag 24. januar 2020
Medietilsynet er skeptisk til å gi vide fullmakter til et nytt mediestøtteråd. – Det kan være utfordrende å samle såpass mye makt på ett sted, sier direktør Mari Velsand.
Torsdag 23. januar 2020
JAKTSESONG: Ytre høyre-president Jair Bolsonaro vil fengsle journalist Glenn Greenwald. – Journalister og varslere er blitt fritt vilt, sier Eva Joly.