Fredag 23. august 2019
Tutta åpnet ett slag under par i Canada
Suzann Pettersen innledet Canadian Open i golf med en 71-runde torsdag. Det er ett slag under par på banen i Aurora, Ontario.
Publisert: 23 August 01:51
Suzann Pettersen innledet Canadian Open i golf med en 71-runde torsdag. Det er ett slag under par på banen i Aurora, Ontario.
Den norske golfstjernen gjorde nylig sitt etterlengtede comeback etter at hun i fjor fødte sønnen Herman, og hun er allerede tatt ut på Europas lag til Solheim Cup neste måned. Nå spisser hun formen med spill blant verdens beste, og hun greide seg fint på åpningsrunden av LPGA-turneringen i Canada.
– For hvert slag og hver runde føler jeg at spillet mitt blir bedre. Jeg føler meg trygg på at jeg vil være i toppform når Solheim Cup starter, sa Pettersen i et intervju med arrangøren før turneringen.
Hun gikk de ni første hullene på par, før hun fikk en bogey på 10. hull. Det ble dagens eneste. Hun slo tilbake med birdie på både 14. og 15. hull og kom seg dermed under par for dagen.
Annie Park fra USA leder etter åpningsrunden. Hun greide en 65-runde (sju under par) og leder ett slag foran fem spillere som deler 2.-plassen, deriblant danske Nicole Broch Larsen.
Pettersen er på delt 46.-plass etter første dag, seks slag bak lederen. Hun vant for øvrig Canadian Open for ti år siden.
(©NTB)
Mandag 17. februar 2020
GIV AKT: Nesten halvparten av Jair Bolsonaros regjering er militære. – Det gir presidenten en dårlig posisjon i kongressen, sier forsker.
Mandag 17. februar 2020
Kulturrådet har bedt Bylarm om å betale artistene bedre, og samtidig kuttet i støtta til festivalen. – De kveler Bylarms sjel, sier programsjef Joakim Haugland.
Mandag 17. februar 2020
• Vår nye fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) har hatt god inntekt i vinter. Etter at han først tiltrådte som statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet 4. november i fjor, har han fått betalt både for den jobben og for jobben som...
Mandag 17. februar 2020
VRIENT: Å løfte de lavlønte har lenge vært viktig i LOs likelønnspolitikk. En fersk rapport viser at det ikke fungerer for store kvinnedominerte grupper.
Lørdag 15. februar 2020
• Styret i Norsk Redaktørforening sa denne uka nei til å ta opp Resetts redaktør Helge Lurås som medlem. Foreningen finner etter en helhetsvurdering at Resett ikke fyller kriteriene for opptak, som blant annet innebærer at mediet forplikter...
Lørdag 15. februar 2020
OPPGJØR: Stats­minister Erna Solberg avviser at klima er relevant for iskant-diskusjonen – stikk i strid med KrF og Venstre.
Lørdag 15. februar 2020
FLYKTNINGER: Det italienske senatet stemte denne uka for å fjerne Lega-leder Matteo Salvinis immunitet i en kidnappingssak. Salvini vil bruke saken for å fremme sin politikk, mener m­otstanderne.
Lørdag 15. februar 2020
Afrika: Dr. Livingstone er ikke lenger hovedperson i fortellingen om sin siste reis.
Fredag 14. februar 2020
I VINDEN: Trygve Slagsvold Vedum tror at norsk havvind kan bli «en enorm industri». Olje er en viktig del av oppskriften.
Fredag 14. februar 2020
SSB presenterer misvisende besøkstall ved norske teatre, vedgår byrået selv. BI-professor Anne-Britt Gran sier at statistikken skjuler en betydelig markedssvikt.