Fredag 23. august 2019
Tutta åpnet ett slag under par i Canada
Suzann Pettersen innledet Canadian Open i golf med en 71-runde torsdag. Det er ett slag under par på banen i Aurora, Ontario.
Publisert: 23 August 01:51
Suzann Pettersen innledet Canadian Open i golf med en 71-runde torsdag. Det er ett slag under par på banen i Aurora, Ontario.
Den norske golfstjernen gjorde nylig sitt etterlengtede comeback etter at hun i fjor fødte sønnen Herman, og hun er allerede tatt ut på Europas lag til Solheim Cup neste måned. Nå spisser hun formen med spill blant verdens beste, og hun greide seg fint på åpningsrunden av LPGA-turneringen i Canada.
– For hvert slag og hver runde føler jeg at spillet mitt blir bedre. Jeg føler meg trygg på at jeg vil være i toppform når Solheim Cup starter, sa Pettersen i et intervju med arrangøren før turneringen.
Hun gikk de ni første hullene på par, før hun fikk en bogey på 10. hull. Det ble dagens eneste. Hun slo tilbake med birdie på både 14. og 15. hull og kom seg dermed under par for dagen.
Annie Park fra USA leder etter åpningsrunden. Hun greide en 65-runde (sju under par) og leder ett slag foran fem spillere som deler 2.-plassen, deriblant danske Nicole Broch Larsen.
Pettersen er på delt 46.-plass etter første dag, seks slag bak lederen. Hun vant for øvrig Canadian Open for ti år siden.
(©NTB)
Lørdag 21. september 2019
• Det har vært en spesiell uke for Klassekampen. Mens stormene raser om digitalstrategier og sluttpakker i Morgenbladet og Dagens Næringsliv, har vi i roligere former passert en nesten mytisk grense for avisa. Da mediehusenes opplagstall ble...
Lørdag 21. september 2019
FORNØYD: Årets valg har vært en gamechanger for kampen mot profitt i velferd, sier Fagforbundets Mette Nord. Nå vil hun at staten skal brukes mer aktivt for et grønt skifte.
Lørdag 21. september 2019
VALG: PLO-leder Saeb Erekat mener at et palestinsk valg vil åpne nye dører.
Lørdag 21. september 2019
«Hele Norge leser» er en av de største satsingene i Bok­året 2019. Nå får prosjektet slakt. – Vitner om bokbransjens svake selvtillit, sier kulturredaktør Arne Borge i Vårt Land.
Lørdag 21. september 2019
Leik: Ravatns nye roman veks seg større enn sin eigen krimintrige.
Fredag 20. september 2019
HALVVEIS: President Macron legger om kursen. Nå skal han snakke om innvandring og sekularisme for å vinne høyresidevelgere i 2022.
Fredag 20. september 2019
DN-ansatte må belage seg på å flytte inn i medie­husets nye «bokser», men får ikke få vite hva det innebærer før sluttpakkevinduet lukkes. Ansatte er særlig bekymret for at lørdagsmagasinet blir pulverisert.
Fredag 20. september 2019
UTÅLMODIG: USAs ambassadør har møtt representanter fra utenrikskomiteen med klar beskjed: Norge må bruke mer penger på Forsvaret, eller risikere å stå alene.
Fredag 20. september 2019
• Den siste uka har det stormet rundt Venstre-politiker Abid Raja, etter at han anklaget Fremskrittsparti-leder Siv Jensens bruk av ordet snikislamisering for «brun skremselspropaganda». Bakgrunnen for Rajas utblåsing var Siv Jensens kronikk...
Torsdag 19. september 2019
Lydbøkene har inntatt skolen. Forsker Bjarte Reidar Furnes mener lærerne først og fremst må legge til rette for at elevene leser papir­bøker.