Tirsdag 20. august 2019
Murray tapte i comebackforsøket
Andy Murray forsøker å slå seg tilbake i verdenseliten i tennis, men røk på et nytt tap i sitt comebackforsøk i Winston-Salem Open.
Publisert: 20 August 08:29
Andy Murray forsøker å slå seg tilbake i verdenseliten i tennis, men røk på et nytt tap i sitt comebackforsøk i Winston-Salem Open.
I ATP-turneringen Winston-Salem Open ble det 6-7, 5-7-tap mot amerikanske Tennys Sandgren, ranket som nummer 73 i verden.
Selv ligger den tidligere verdenseneren på 329.-plass, etter en tennispause på over 210 dager. Pausen skyldes en hofteskade som så ut til å avslutte karrieren til den suksessrike skotten. Etter en vellykket operasjon forsøker Murray nå å slå seg tilbake til toppen.
Sist uke forsøkte skotten seg på comeback i ATP-turneringen Western & Southern Open i Cincinnati. Det endte med tap mot Richard Gasquet. Da luftet han muligheten om å gå ned ett nivå i forsøket på å komme tilbake.
– Dersom jeg gjør det godt i Winston-Salem så vet jeg at nivået mitt er godt nok, og at jeg er klar til å vinne kamper på dette nivået.
– Hvis jeg ikke er i stand til det, så gir det mening å ta et steg ned og kanskje spille noen mindre turneringer, sa Murray til BBC.
Men det endte med tap, selv om 32-åringen fikk presset Sandgren til tiebreak i første sett.
32-åringen har utelukket muligheten for at han stiller opp i Grand Slam-turneringen US Open som starter mandag.
Casper Ruuds kamp i Winston-Salem mot Lloyd Harris regnet bort mandag kveld og er utsatt til tirsdag. Harris er ranket som nummer 99 i verden, mens Casper Ruud ligger som nummer 54.
(©NTB)
Mandag 18. november 2019
• Hva vil vi egentlig med Nav? Skandalen der minst 48 mennesker ble feilaktig dømt for trygdesvindel ble offentlig kjent 28. oktober, og for hver stein Nav nå løfter opp og kikker under, dukker det opp nye saker som får antallet til å stige.
Mandag 18. november 2019
FN ER BEKYMRET: Bolivias nye regjering gir sikkerhetsstyrker rett til å drepe uten straff og truer journalister som driver «oppvigleri».
Mandag 18. november 2019
Matilda Gustavsson avslørte over­grepene til «kultur­profilen» Jean- Claude Arnault. – Anonyme kilder er nødvendig, men må ikke misbrukes, sier hun.
Mandag 18. november 2019
LANGSIKTIG: ­Opposisjonen har kritisert regjeringens ABE-reform for å være en «brutal ostehøvel». Finansminister Siv Jensen (Frp) tror reformen er kommet for å bli.
Lørdag 16. november 2019
– Hvis ikke skolen forteller historien om norsk kultur og litteratur, står andre krefter parat til å gjøre det, sier lærebokforfatter Mads Breckan Claudi.
Lørdag 16. november 2019
IKKE LETT: Boris Johnson skulle kapre en mengde arbeiderklasse­velgere for å sikre flertall for sin plan om brexit. En måned før valget ser det ikke ut til at han har fått det til.
Lørdag 16. november 2019
2021: Fellesforbundets leder Jørn Eggum mener han ser nye takter fra MDG etter et konstruktivt møte. En sluttdato for olja er ikke regjerings­ultimatum, sier MDG.
Lørdag 16. november 2019
• Det er knapt fire uker igjen til britene går til urnene, og valgkampen er – tradisjonen tro – fylt av brageløfter. I går lovte Labours Jeremy Corbyn gratis breibånd til alle briter. Det skal skje ved en delvis nasjonalisering av British...
Lørdag 16. november 2019
Kongens dag­bøker, som han egenhendig nedtegnet fra 1906 til 1955, er prismet Tor Bomann-Larsen bruker for å skrive historien om Norge i åttebindsverket om kong Haakon og Maud, som nå avsluttes med boka «Kongen». Noen ganger er ikke kongeprismet helt...
Fredag 15. november 2019
STRID: Ansatte ved politihøgskolen mener at styret må trekke seg dersom regjeringen tvinger gjennom studentkuttet ved politiutdanningen i Oslo.