Tirsdag 20. august 2019
Murray tapte i comebackforsøket
Andy Murray forsøker å slå seg tilbake i verdenseliten i tennis, men røk på et nytt tap i sitt comebackforsøk i Winston-Salem Open.
Publisert: 20 August 08:29
Andy Murray forsøker å slå seg tilbake i verdenseliten i tennis, men røk på et nytt tap i sitt comebackforsøk i Winston-Salem Open.
I ATP-turneringen Winston-Salem Open ble det 6-7, 5-7-tap mot amerikanske Tennys Sandgren, ranket som nummer 73 i verden.
Selv ligger den tidligere verdenseneren på 329.-plass, etter en tennispause på over 210 dager. Pausen skyldes en hofteskade som så ut til å avslutte karrieren til den suksessrike skotten. Etter en vellykket operasjon forsøker Murray nå å slå seg tilbake til toppen.
Sist uke forsøkte skotten seg på comeback i ATP-turneringen Western & Southern Open i Cincinnati. Det endte med tap mot Richard Gasquet. Da luftet han muligheten om å gå ned ett nivå i forsøket på å komme tilbake.
– Dersom jeg gjør det godt i Winston-Salem så vet jeg at nivået mitt er godt nok, og at jeg er klar til å vinne kamper på dette nivået.
– Hvis jeg ikke er i stand til det, så gir det mening å ta et steg ned og kanskje spille noen mindre turneringer, sa Murray til BBC.
Men det endte med tap, selv om 32-åringen fikk presset Sandgren til tiebreak i første sett.
32-åringen har utelukket muligheten for at han stiller opp i Grand Slam-turneringen US Open som starter mandag.
Casper Ruuds kamp i Winston-Salem mot Lloyd Harris regnet bort mandag kveld og er utsatt til tirsdag. Harris er ranket som nummer 99 i verden, mens Casper Ruud ligger som nummer 54.
(©NTB)
Lørdag 21. september 2019
• Det har vært en spesiell uke for Klassekampen. Mens stormene raser om digitalstrategier og sluttpakker i Morgenbladet og Dagens Næringsliv, har vi i roligere former passert en nesten mytisk grense for avisa. Da mediehusenes opplagstall ble...
Lørdag 21. september 2019
FORNØYD: Årets valg har vært en gamechanger for kampen mot profitt i velferd, sier Fagforbundets Mette Nord. Nå vil hun at staten skal brukes mer aktivt for et grønt skifte.
Lørdag 21. september 2019
VALG: PLO-leder Saeb Erekat mener at et palestinsk valg vil åpne nye dører.
Lørdag 21. september 2019
«Hele Norge leser» er en av de største satsingene i Bok­året 2019. Nå får prosjektet slakt. – Vitner om bokbransjens svake selvtillit, sier kulturredaktør Arne Borge i Vårt Land.
Lørdag 21. september 2019
Leik: Ravatns nye roman veks seg større enn sin eigen krimintrige.
Fredag 20. september 2019
HALVVEIS: President Macron legger om kursen. Nå skal han snakke om innvandring og sekularisme for å vinne høyresidevelgere i 2022.
Fredag 20. september 2019
DN-ansatte må belage seg på å flytte inn i medie­husets nye «bokser», men får ikke få vite hva det innebærer før sluttpakkevinduet lukkes. Ansatte er særlig bekymret for at lørdagsmagasinet blir pulverisert.
Fredag 20. september 2019
UTÅLMODIG: USAs ambassadør har møtt representanter fra utenrikskomiteen med klar beskjed: Norge må bruke mer penger på Forsvaret, eller risikere å stå alene.
Fredag 20. september 2019
• Den siste uka har det stormet rundt Venstre-politiker Abid Raja, etter at han anklaget Fremskrittsparti-leder Siv Jensens bruk av ordet snikislamisering for «brun skremselspropaganda». Bakgrunnen for Rajas utblåsing var Siv Jensens kronikk...
Torsdag 19. september 2019
Lydbøkene har inntatt skolen. Forsker Bjarte Reidar Furnes mener lærerne først og fremst må legge til rette for at elevene leser papir­bøker.