Mandag 19. august 2019
Pochettino: – Stor tabbe å lukke overgangsvinduet tidlig
Tottenham-manager Mauricio Pochettino er ikke fornøyd med at det engelske overgangsvinduet allerede er stengt. Han ber om en endring fra neste sesong.
Publisert: 19 August 08:37
Tottenham-manager Mauricio Pochettino er ikke fornøyd med at det engelske overgangsvinduet allerede er stengt. Han ber om en endring fra neste sesong.
Pochettino er irritert over at overgangsvinduet i England ble lukket 8. august, dagen før Premier League ble sparket i gang. Dermed kan ikke de engelske klubbene lenger kjøpe spillere, men de kan fortsatt selge fram til 2. september.
– Jeg var ikke enig i avgjørelsen, men på det tidspunktet trodde man at det var til det beste for klubbene. Men jeg tror Daniel Levy (styreformann i Tottenham) og andre nå har innsett at det var en stor feil, sier Pochettino ifølge nyhetsbyrået Reuters.
At overgangsvinduet i Spania og øvrige europeiske ligaer fortsatt er åpent gjør at Pochettino risikerer å miste sin danske stjernespiller Christian Eriksen, uten at Tottenham får hentet inn en erstatter.
Eriksen, som blant annet er ryktet til Real Madrid, har under ett år igjen av sin kontrakt. Tottenham-manageren sier han ikke vet om han får beholde den ettertraktede midtbanespilleren.
– Jeg håper at de løser problemene til neste sesong. Vi må jobbe på samme måte som resten av Europa. Det er viktig når man skal konkurrere i europaligaen eller mesterligaen. For meg er det sunn fornuft, og vi må endre det tilbake snarest mulig, sier Pochettino.
(©NTB)
Mandag 17. februar 2020
GIV AKT: Nesten halvparten av Jair Bolsonaros regjering er militære. – Det gir presidenten en dårlig posisjon i kongressen, sier forsker.
Mandag 17. februar 2020
Kulturrådet har bedt Bylarm om å betale artistene bedre, og samtidig kuttet i støtta til festivalen. – De kveler Bylarms sjel, sier programsjef Joakim Haugland.
Mandag 17. februar 2020
• Vår nye fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) har hatt god inntekt i vinter. Etter at han først tiltrådte som statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet 4. november i fjor, har han fått betalt både for den jobben og for jobben som...
Mandag 17. februar 2020
VRIENT: Å løfte de lavlønte har lenge vært viktig i LOs likelønnspolitikk. En fersk rapport viser at det ikke fungerer for store kvinnedominerte grupper.
Lørdag 15. februar 2020
• Styret i Norsk Redaktørforening sa denne uka nei til å ta opp Resetts redaktør Helge Lurås som medlem. Foreningen finner etter en helhetsvurdering at Resett ikke fyller kriteriene for opptak, som blant annet innebærer at mediet forplikter...
Lørdag 15. februar 2020
OPPGJØR: Stats­minister Erna Solberg avviser at klima er relevant for iskant-diskusjonen – stikk i strid med KrF og Venstre.
Lørdag 15. februar 2020
FLYKTNINGER: Det italienske senatet stemte denne uka for å fjerne Lega-leder Matteo Salvinis immunitet i en kidnappingssak. Salvini vil bruke saken for å fremme sin politikk, mener m­otstanderne.
Lørdag 15. februar 2020
Afrika: Dr. Livingstone er ikke lenger hovedperson i fortellingen om sin siste reis.
Fredag 14. februar 2020
I VINDEN: Trygve Slagsvold Vedum tror at norsk havvind kan bli «en enorm industri». Olje er en viktig del av oppskriften.
Fredag 14. februar 2020
SSB presenterer misvisende besøkstall ved norske teatre, vedgår byrået selv. BI-professor Anne-Britt Gran sier at statistikken skjuler en betydelig markedssvikt.