Mandag 19. august 2019
Coutinho klar for Bayern, koster vel 200 millioner for en sesong
Philippe Coutinho leies ut fra Barcelona til Bayern München. Avtalen er på en sesong og har en klausul om et kjøp.
Publisert: 19 August 12:05
Philippe Coutinho leies ut fra Barcelona til Bayern München. Avtalen er på en sesong og har en klausul om et kjøp.
Bayern må betale cirka 1,2 milliarder kroner om de vil hente Coutinho på permanent basis. Det er hans utkjøpsklausul.
Å leie ham koster 85 millioner kroner per sesong samt at Bayern må betale hele lønnen hans. Den skal ligge på cirka 120 millioner kroner per sesong.
Coutinho har ikke fått det til siden overgangen fra Liverpool for halvannet år siden. Brasilianeren får drakt nummer ti i Bayern. Den overtar han fra Arjen Robben. Sistnevnte ga seg i klubben i sommer.
– Han er en spiller av verdensklasse, sier Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic.
– Akkurat som Bayern har jeg store ambisjoner, sier 27 år gamle Coutinho.

(©NTB)
Mandag 17. februar 2020
GIV AKT: Nesten halvparten av Jair Bolsonaros regjering er militære. – Det gir presidenten en dårlig posisjon i kongressen, sier forsker.
Mandag 17. februar 2020
Kulturrådet har bedt Bylarm om å betale artistene bedre, og samtidig kuttet i støtta til festivalen. – De kveler Bylarms sjel, sier programsjef Joakim Haugland.
Mandag 17. februar 2020
• Vår nye fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) har hatt god inntekt i vinter. Etter at han først tiltrådte som statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet 4. november i fjor, har han fått betalt både for den jobben og for jobben som...
Mandag 17. februar 2020
VRIENT: Å løfte de lavlønte har lenge vært viktig i LOs likelønnspolitikk. En fersk rapport viser at det ikke fungerer for store kvinnedominerte grupper.
Lørdag 15. februar 2020
• Styret i Norsk Redaktørforening sa denne uka nei til å ta opp Resetts redaktør Helge Lurås som medlem. Foreningen finner etter en helhetsvurdering at Resett ikke fyller kriteriene for opptak, som blant annet innebærer at mediet forplikter...
Lørdag 15. februar 2020
OPPGJØR: Stats­minister Erna Solberg avviser at klima er relevant for iskant-diskusjonen – stikk i strid med KrF og Venstre.
Lørdag 15. februar 2020
FLYKTNINGER: Det italienske senatet stemte denne uka for å fjerne Lega-leder Matteo Salvinis immunitet i en kidnappingssak. Salvini vil bruke saken for å fremme sin politikk, mener m­otstanderne.
Lørdag 15. februar 2020
Afrika: Dr. Livingstone er ikke lenger hovedperson i fortellingen om sin siste reis.
Fredag 14. februar 2020
I VINDEN: Trygve Slagsvold Vedum tror at norsk havvind kan bli «en enorm industri». Olje er en viktig del av oppskriften.
Fredag 14. februar 2020
SSB presenterer misvisende besøkstall ved norske teatre, vedgår byrået selv. BI-professor Anne-Britt Gran sier at statistikken skjuler en betydelig markedssvikt.