Mandag 19. august 2019
Tuchel: – Vi må få en erstatter for Neymar
Neymar får ikke forlate Paris Saint-Germain uten at den franske storklubben får en erstatter i retur, sier PSG-trener Thomas Tuchel.
Publisert: 19 August 07:01
Neymar får ikke forlate Paris Saint-Germain uten at den franske storklubben får en erstatter i retur, sier PSG-trener Thomas Tuchel.
– Han forlater ikke klubben uten at det kommer en erstatter til PSG. Det er det ingen mulighet for, sa Tuchel til den franske TV-kanalen Canal +, etter at PSG søndag tapte 1-2 borte mot Rennes i Ligue 1, skriver fotballmagasinet Goal.com.
– Dersom han blir værende får vi en spiller som kan hjelpe oss med å vinne, fortsetter den tyske treneren.
Neymar har gjennom sommeren blitt hyppig linket til både Real Madrid og Barcelona. Brasilianeren forlot sistnevnte til fordel for PSG i 2017.
Neymar spilte ikke kampen mot Rennes. 27-åringen sliter fortsatt med en ankelskade som har holdt han på sidelinjen siden juni.
Det franske og spanske overgangsvinduet lukker 2. september. Dermed har de spanske storklubbene fortsatt 14 dager på seg til å sikre seg en avtale med Neymar.
– Det er ikke viktig hva jeg tror. I dag spilte han ikke, fordi han ikke har trent som de andre spillerne. Det er situasjonen nå, og den har ikke endret seg, sa Tuchel om Neymar.
I søndagens kamp mot Rennes ga Cavani PSG ledelsen etter 36 minutters spill, men M'Baye Niang og Romain Del Castillo snudde kampen for hjemmelaget.
(©NTB)
Mandag 16. september 2019
• I går gjenga Aftenposten for tredje gang i år resultatene fra en rapport om populisme utarbeidet av den svenske, markedsøkonomiske tenketanken Timbro. Rapporten har samlet data om oppslutningen til «autoritære populistpartier» i Europa, og...
Mandag 16. september 2019
ADVARSEL: Stasjonssjefen på Kongsberg advarte mot konsekvensene av politireformen. – Jeg forstår innbyggernes følelse av at de har tapt noe, sier Håvard Revå.
Mandag 16. september 2019
Forfatter Bjørn Sortland er bekymret for norske barns mentale kondis. – Å lese i et kvarter er blitt «helt Himalaya», sier han.
Mandag 16. september 2019
MOTMAKT: Høstens store stridstema i Frankrike blir president Macrons ­pensjonsreform. Nå mobiliserer fag­foreningene til storstreik.
Lørdag 14. september 2019
• Regjeringspartiene og Arbeiderpartiet gikk tilbake. Alle andre partier gikk fram. Det er resultatet av årets lokalvalg, som ble gjennomført mandag. Det fins en rekke lokale forklaringer på stemme­givning i hver enkelt kommune, men...
Lørdag 14. september 2019
LØFTEBRUDD: Politireformen ga løfter som ikke ble holdt. I Numedal kryper utryggheten inn i husene til folk. Frykten er at det som er blitt ødelagt, ikke lar seg reparere.
Lørdag 14. september 2019
Petter Stordalens 190.000 Instagram-følgere har flere ganger sett ham posere med bøker fra Straw­berry-forlagene. Dette kan være ulovlig reklame, ifølge Forbruker­tilsynet.
Lørdag 14. september 2019
I FRONT: Den arabiske våren startet i Tunisia i 2011. I høst skal de velge ny president og nytt parlament.
Fredag 13. september 2019
Dagens Næringsliv og Morgenbladet kutter til sammen 38 millioner kroner for å bli mer digitale. – Vil gå utover kvaliteten, sier medieforsker.
Fredag 13. september 2019
LIDER: India annullerte forrige måned selvstyret i indisk-kontrollerte Kashmir. Provinsen er hermetisk lukket. – Mitt folk lider, forfølges og tortureres, sier kasjmirsk aktivist.