Mandag 19. august 2019
Tuchel: – Vi må få en erstatter for Neymar
Neymar får ikke forlate Paris Saint-Germain uten at den franske storklubben får en erstatter i retur, sier PSG-trener Thomas Tuchel.
Publisert: 19 August 07:01
Neymar får ikke forlate Paris Saint-Germain uten at den franske storklubben får en erstatter i retur, sier PSG-trener Thomas Tuchel.
– Han forlater ikke klubben uten at det kommer en erstatter til PSG. Det er det ingen mulighet for, sa Tuchel til den franske TV-kanalen Canal +, etter at PSG søndag tapte 1-2 borte mot Rennes i Ligue 1, skriver fotballmagasinet Goal.com.
– Dersom han blir værende får vi en spiller som kan hjelpe oss med å vinne, fortsetter den tyske treneren.
Neymar har gjennom sommeren blitt hyppig linket til både Real Madrid og Barcelona. Brasilianeren forlot sistnevnte til fordel for PSG i 2017.
Neymar spilte ikke kampen mot Rennes. 27-åringen sliter fortsatt med en ankelskade som har holdt han på sidelinjen siden juni.
Det franske og spanske overgangsvinduet lukker 2. september. Dermed har de spanske storklubbene fortsatt 14 dager på seg til å sikre seg en avtale med Neymar.
– Det er ikke viktig hva jeg tror. I dag spilte han ikke, fordi han ikke har trent som de andre spillerne. Det er situasjonen nå, og den har ikke endret seg, sa Tuchel om Neymar.
I søndagens kamp mot Rennes ga Cavani PSG ledelsen etter 36 minutters spill, men M'Baye Niang og Romain Del Castillo snudde kampen for hjemmelaget.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.