Onsdag 14. august 2019
Ryggproblemer stanser Williams i Cincinnati
En vond rygg gjør at Serena Williams trekker seg fra WTA-turneringen i Cincinnati. Nå må hun kjempe for å bli klar til US Open.
Publisert: 14 August 09:02
En vond rygg gjør at Serena Williams trekker seg fra WTA-turneringen i Cincinnati. Nå må hun kjempe for å bli klar til US Open.
Ryggskaden tvang nylig Williams til å avbryte WTA-finalen i Toronto. Skaden har ikke blitt vesentlig bedre, og nå trekker hun seg fra WTA-turneringen i Cincinattis.
Williams skulle møte Zarina Diyas fra Kashakstan i første runde, men trakk seg få timer før kamp.
– Jeg har forsøkt alt for å bli klar for spill. Jeg håpet jeg kunne klare det etter sist trening, men dessverre er ikke ryggen bra nok for å spille, sier Serena Williams i en uttalelse via arrangøren.
37-åringen har tatt 23 Grand Slam-titler i sin karriere, kun australske Margaret Court har flere gjennom historien med sine 24. Sist Grand Slam-turnering ble vunnet i 2017 (Australian Open).
Nå må Williams jobbe knallhardt for å bli klar til neste Grand Slam-turnering, US Open. Den turneringen har hun vunnet seks ganger tidligere, senest i 2014.
Turneringen i New York spilles fra 26. august til 8. september.
(©NTB)
Torsdag 22. august 2019
POLITI: Norske moskeer fikk ikke PSTs varsel om en økt trussel fra høyreekstreme. Politi­direktoratet sier at politidistriktene ble bedt om å «opprette dialog» med trossamfunnene.
Torsdag 22. august 2019
• Da Ap-leder Jonas Gahr Støre tirsdag ankom selve episenteret i distriktsopprøret som hjemsøker vårt land, Sandnessjøen, ble han møtt på kaia av rundt 60 bunadskledde aktivister. De fortalte at det koker i nord fordi så mange...
Torsdag 22. august 2019
Kulturrådet har lagt ned innkjøpsordningen for tidsskrifter. Det kan føre til færre tidsskrifter i norske biblioteker, mener Norsk bibliotek­forening.
Torsdag 22. august 2019
KLIMAKAMP: Norge vil ikke bruke frihandelsforhandlinger til å stagge president Jair Bolsonaros angrep på Amazonas.
Onsdag 21. august 2019
PROBLEMER: Militæroperasjonen i Persiabukta, sabotasjeaksjoner og USAs sanksjoner. Dette er temaene som Erna Solberg trolig vil snakke med Iran om.
Onsdag 21. august 2019
TRUSSEL: I mai ga PST politiet beskjed om at trussel­nivået for angrep fra høyre­ekstreme var økt. Moskeer var aktuelle mål, men ingen informerte dem.
Onsdag 21. august 2019
• I en usedvanlig hard kommentar om Norges forhold til Russland advarer Kjetil Stormark i nettstedet aldrimer.no mot russisk påvirkning av norsk opinion. Kommentaren er skrevet i kjølvannet av den store russiske militærøvelsen utenfor Norge,...
Onsdag 21. august 2019
Kulturrådet krever at de som søker om tidsskriftstøtte, skal honorere sine bidragsytere etter vedtatte minstesatser. – Urealistisk, mener Tidsskrift­foreningen.
Tirsdag 20. august 2019
KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Tirsdag 20. august 2019
Astrup Fearnleys sponsor anklages for folkerettsbrudd, mens Nasjonal­museet tar imot støtte fra skatte­paradis. Kunstnere mener debatten om «giftige donasjoner» må reises også her hjemme.