Onsdag 14. august 2019
Ryggproblemer stanser Williams i Cincinnati
En vond rygg gjør at Serena Williams trekker seg fra WTA-turneringen i Cincinnati. Nå må hun kjempe for å bli klar til US Open.
Publisert: 14 August 10:39
En vond rygg gjør at Serena Williams trekker seg fra WTA-turneringen i Cincinnati. Nå må hun kjempe for å bli klar til US Open.
Ryggskaden tvang nylig Williams til å avbryte WTA-finalen i Toronto. Skaden har ikke blitt vesentlig bedre, og nå trekker hun seg fra WTA-turneringen i Cincinnati.
Williams skulle møte Zarina Diyas fra Kashakstan i første runde, men trakk seg få timer før kamp.
– Jeg har forsøkt alt for å bli klar for spill. Jeg håpet jeg kunne klare det etter sist trening, men dessverre er ikke ryggen bra nok for å spille, sier Serena Williams i en uttalelse via arrangøren.
37-åringen har tatt 23 Grand Slam-titler i sin karriere, kun australske Margaret Court har flere gjennom historien med sine 24. Sist Grand Slam-turnering ble vunnet i 2017 (Australian Open).
Nå må Williams jobbe knallhardt for å bli klar til neste Grand Slam-turnering, US Open. Den turneringen har hun vunnet seks ganger tidligere, senest i 2014.
Turneringen i New York spilles fra 26. august til 8. september.
(©NTB)
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.