Onsdag 14. august 2019
En kritisk skadd etter frontkollisjon på E6 i Oppland
En person skal være kritisk skadd etter en frontkollisjon ved Fåvang i Gudbrandsdalen. To andre kjøres til sykehus på Lillehammer.
Publisert: 14 August 18:15
En person skal være kritisk skadd etter en frontkollisjon ved Fåvang i Gudbrandsdalen. To andre kjøres til sykehus på Lillehammer.
E6 ble stengt etter ulykken, som fant sted litt før klokka 17 onsdag.
– Vi er framme på stedet med alle nødetater, inkludert helikopter, opplyser oppdragsleder Stig Kolstad i Innlandet politidistrikt til NTB.
En bil havnet i grøfta, og en mannlig sjåfør av denne satt fastklemt etter ulykken.
Mannen ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Ifølge politiet har han kritiske skader.
To andre personer ble fraktet til Lillehammer sykehus med ambulanse.
Årsaken til ulykken er ikke klar.
– Den ene bilen skal ha kommet over i motsatt kjørefelt. Vi ønsker ikke å si noe detaljert om det nå, sier Kolstad.
Ulykken skjedde i nærheten av tettstedet Fåvang, som ligger sør i Gudbrandsdalen. Den har skapt store trafikale problemer.
– Det er en hovedfartsåre, med mye trafikk i begge retninger. Nå står det stille, sier oppdragslederen.
(©NTB)
Mandag 9. desember 2019
I dag blir det klart om Cissi Wallin hadde lov til å navngi sin påståtte overgriper til 30.000 følgere. Advokat Jon Wessel-Aas råder kvinner til å begrense hvor mange de betror seg til.
Mandag 9. desember 2019
URO: Dødstallene stiger i konflikten i Irak. Midtøstenforsker Knut S. Vikør sier at den lederløse protestbevegelsen kan gå i ulike retninger.
Mandag 9. desember 2019
Hysj: Riksrevisjonen kritiserer regjeringen i ­hemmelig jager­flyrapport, men Forsvarsdepartementet hevder rapportens gradering gjør det ­umulig å fortelle hvor alvorlig kritikken er.
Mandag 9. desember 2019
• Regjeringens forslag til ny medie­lov, som ble lagt fram tirsdag, innebærer en ny radikalt ny organisering av mediestøtta: Sju fagfolk skal forvalte drøyt 430 millioner kroner uten innblanding fra verken politikere eller bransjen selv.
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.