Tirsdag 13. august 2019
Jarstein i rute, landslaget neste etter knalltøff seriestart
Rune Almenning Jarstein er klar for landslagscomeback i september. Fredag starter han Bundesliga-sesongen mot Bayern München.
Publisert: 13 August 07:40
Rune Almenning Jarstein er klar for landslagscomeback i september. Fredag starter han Bundesliga-sesongen mot Bayern München.
Keeperen meldte forfall til kampene mot Romania og Færøyene og valgte å rydde opp i et trøblete kne.
– Rune spiller for fullt for tiden, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til NTB.
Sten Grytebust fikk sjansen mot Romania, mens André Hansen spilte mot Færøyene. Sistnevnte er uaktuell for landslagsspill så lenge det ikke er skadekriser.
Norge har kamper mot Malta og Sverige neste måned.
Jarstein har fått ny klubbtrener. Ante Covic overtok i sommer. Hertha Berlin sesongåpner i Bundesliga borte mot tittelforsvarer Bayern München fredag.
Søndag vant Hertha Berlin 5-0 over Eichstätt i første runde i den tyske cupen. Jarstein spilte hele kampen. Per Ciljan Skjelbred var ubenyttet reserve.
(©NTB)
Mandag 18. november 2019
• Hva vil vi egentlig med Nav? Skandalen der minst 48 mennesker ble feilaktig dømt for trygdesvindel ble offentlig kjent 28. oktober, og for hver stein Nav nå løfter opp og kikker under, dukker det opp nye saker som får antallet til å stige.
Mandag 18. november 2019
FN ER BEKYMRET: Bolivias nye regjering gir sikkerhetsstyrker rett til å drepe uten straff og truer journalister som driver «oppvigleri».
Mandag 18. november 2019
Matilda Gustavsson avslørte over­grepene til «kultur­profilen» Jean- Claude Arnault. – Anonyme kilder er nødvendig, men må ikke misbrukes, sier hun.
Mandag 18. november 2019
LANGSIKTIG: ­Opposisjonen har kritisert regjeringens ABE-reform for å være en «brutal ostehøvel». Finansminister Siv Jensen (Frp) tror reformen er kommet for å bli.
Lørdag 16. november 2019
– Hvis ikke skolen forteller historien om norsk kultur og litteratur, står andre krefter parat til å gjøre det, sier lærebokforfatter Mads Breckan Claudi.
Lørdag 16. november 2019
IKKE LETT: Boris Johnson skulle kapre en mengde arbeiderklasse­velgere for å sikre flertall for sin plan om brexit. En måned før valget ser det ikke ut til at han har fått det til.
Lørdag 16. november 2019
2021: Fellesforbundets leder Jørn Eggum mener han ser nye takter fra MDG etter et konstruktivt møte. En sluttdato for olja er ikke regjerings­ultimatum, sier MDG.
Lørdag 16. november 2019
• Det er knapt fire uker igjen til britene går til urnene, og valgkampen er – tradisjonen tro – fylt av brageløfter. I går lovte Labours Jeremy Corbyn gratis breibånd til alle briter. Det skal skje ved en delvis nasjonalisering av British...
Lørdag 16. november 2019
Kongens dag­bøker, som han egenhendig nedtegnet fra 1906 til 1955, er prismet Tor Bomann-Larsen bruker for å skrive historien om Norge i åttebindsverket om kong Haakon og Maud, som nå avsluttes med boka «Kongen». Noen ganger er ikke kongeprismet helt...
Fredag 15. november 2019
STRID: Ansatte ved politihøgskolen mener at styret må trekke seg dersom regjeringen tvinger gjennom studentkuttet ved politiutdanningen i Oslo.