Mandag 22. juli 2019
Kontroll på to kvinner som var savnet etter brann i Sandefjord
To er sendt til sykehus etter en brann i et leilighetsbygg i Sandefjord mandag kveld. To kvinner som ikke var gjort rede for, har kommet til rette.
Publisert: 22 Juli 23:11
To er sendt til sykehus etter en brann i et leilighetsbygg i Sandefjord mandag kveld. To kvinner som ikke var gjort rede for, har kommet til rette.
Like før klokken 23 mandag kveld opplyser politiet på Twitter at de har kontroll på de to kvinnene som var savnet fra den brannskadde bygningen.
Tidligere opplyste politiet om at de savnet en kvinne fra den ene leiligheten som brant og en kvinne fra en annen hvor det ikke hadde brent. Politiet har dermed kontroll på alle de åtte beboere som ble berørt av brannen i leilighetsbygget i Martin Larsens vei på Framnes som ble varslet like før klokken 21 mandag kveld.
Brannen skal ha startet i én av leilighetene, men årsaken er fremdeles ukjent.
Leilighetsbygget består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt og hvor store skadene er. Brannvesenet ble tipset av naboer som observerte røyk i leilighetsbygget.
– Det brant ut av flere vinduer i andre etasje, opplyste operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB tidligere mandag kveld.
To personer, en av dem en mann i 60-årene, er fraktet til sykehus i ambulanse.
– Skadeomfanget er ukjent, sier operasjonslederen.
Både politi og brannmannskaper fra Sandefjord og Larvik er på stedet. Røykdykkere ble sendt inn i leilighetsbygget, opplyser vaktleder Dan William Jensen i Sørøst 110 til NTB.

(©NTB)
Torsdag 12. desember 2019
FORANDRET: Martin Apenes var med på å bygge opp Nav, og mener det ikke ble som tenkt. – Politikerne skaper mistillit til offentlige tjenester, sier han.
Torsdag 12. desember 2019
Bare tre av styre­lederne for 37 av de største kultur­institusjonene våre er hentet fra kultur­livet. – Problematisk tendens, mener regissør og utvalgsleder.
Torsdag 12. desember 2019
D-DAG: En ny, radikal bevegelse brakte Jeremy Corbyn til topps i britiske Labour. I dagens valg står de overfor sin hittil største prøve.
Torsdag 12. desember 2019
• I dag går britene til et valg landets tabloider har døpt «brexmas elections» fordi spørsmålet om EU-medlemskap har en så sentral posisjon i en valgkamp rett oppunder jul. De britiske tabloidene er ellers omtrent akkurat så hardt vinklet...
Onsdag 11. desember 2019
Gloria forlag sliter med å tjene penger etter skilsmissen fra Petter Stordalens forlagsfamilie. – Vi har vært uheldige, sier forlagssjef Anne Gaathaug.
Onsdag 11. desember 2019
NØTT: Hvorfor har overklassegutten Boris Johnson mer appell blant britiske arbeidere enn sosialisten Jeremy Corbyn? Den konservative kandidaten Carolyn Webster er overbevist om hva svaret er.
Onsdag 11. desember 2019
I TRØBBEL: Både jetfly og forsvarshelikoptre er tatt i bruk for å sikre beredskapen i nord under Babcocks sammenbrudd. Det kan ende med en kjemperegning for selskapet.
Onsdag 11. desember 2019
• Sveriges regjering unngikk med nød og neppe en større krise denne uka, etter at Vänsterpartiet i går trakk mistillitsforslaget mot sosialdemokratenes arbeidsmarkeds­minister Eva Nordmark. Mis­tilliten ble fremmet sammen med Moderaterna,...
Tirsdag 10. desember 2019
SKILLEVEI: En svak stat, etniske konflikter og forholdet til nabolandet Eritrea setter fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali på prøve.
Tirsdag 10. desember 2019
KRISE I LUFTA: Luftambulansen i Nord-Norge har sviktet 286 ganger på fem måneder. Helseminister Bent Høie vet verken prislappen eller hvem som skal ta regningen for ekstra beredskapstiltak.