Søndag 21. juli 2019
Ventura går mot plass på PGA-turen
Norske Kristoffer Ventura (24) leder Pinnacle Bank Championship i Nebraska etter tre av fire runder. Det kan sikre ham plass i PGA-turneringen.
Publisert: 21 Juli 01:24
Norske Kristoffer Ventura (24) leder Pinnacle Bank Championship i Nebraska etter tre av fire runder. Det kan sikre ham plass i PGA-turneringen.
Ventura startet solid i USA lørdag. Han hadde fire slag under par på de første ni hullene, skriver VG. Ledelsen glapp imidlertid med en bogey på hull 12 og 13, før han slo tilbake med birdie på 15 og 16.
Dermed endte han runden med fire slag under par.
24-åringen leder turneringen med 15 slag under par etter de tre første dagene. Lanto Griffin følger med ett slag bak nordmannen.
Nordmannen leverte kruttsterkt på runde to med sju slag under par, noe som bidro til 24-åringens gode plassering før den siste runden.
Pinnacle Bank Championship er en turnering på Korn Ferry-touren. Den er på nivået under PGA. Norskgolf.no skriver etter fredagens innsats at Ventura har en plass på neste sesongs PGA-tour halvveis nede i lomma.
De 25 beste på touren rykker nemlig opp til øverste nivå. Med en topplassering i helgens turnering vil Ventura ha svært gode muligheter til nettopp det.
Torsdag 12. desember 2019
Bare tre av styre­lederne for 37 av de største kultur­institusjonene våre er hentet fra kultur­livet. – Problematisk tendens, mener regissør og utvalgsleder.
Torsdag 12. desember 2019
FORANDRET: Martin Apenes var med på å bygge opp Nav, og mener det ikke ble som tenkt. – Politikerne skaper mistillit til offentlige tjenester, sier han.
Torsdag 12. desember 2019
D-DAG: En ny, radikal bevegelse brakte Jeremy Corbyn til topps i britiske Labour. I dagens valg står de overfor sin hittil største prøve.
Torsdag 12. desember 2019
• I dag går britene til et valg landets tabloider har døpt «brexmas elections» fordi spørsmålet om EU-medlemskap har en så sentral posisjon i en valgkamp rett oppunder jul. De britiske tabloidene er ellers omtrent akkurat så hardt vinklet...
Onsdag 11. desember 2019
Gloria forlag sliter med å tjene penger etter skilsmissen fra Petter Stordalens forlagsfamilie. – Vi har vært uheldige, sier forlagssjef Anne Gaathaug.
Onsdag 11. desember 2019
NØTT: Hvorfor har overklassegutten Boris Johnson mer appell blant britiske arbeidere enn sosialisten Jeremy Corbyn? Den konservative kandidaten Carolyn Webster er overbevist om hva svaret er.
Onsdag 11. desember 2019
I TRØBBEL: Både jetfly og forsvarshelikoptre er tatt i bruk for å sikre beredskapen i nord under Babcocks sammenbrudd. Det kan ende med en kjemperegning for selskapet.
Onsdag 11. desember 2019
• Sveriges regjering unngikk med nød og neppe en større krise denne uka, etter at Vänsterpartiet i går trakk mistillitsforslaget mot sosialdemokratenes arbeidsmarkeds­minister Eva Nordmark. Mis­tilliten ble fremmet sammen med Moderaterna,...
Tirsdag 10. desember 2019
SKILLEVEI: En svak stat, etniske konflikter og forholdet til nabolandet Eritrea setter fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali på prøve.
Tirsdag 10. desember 2019
KRISE I LUFTA: Luftambulansen i Nord-Norge har sviktet 286 ganger på fem måneder. Helseminister Bent Høie vet verken prislappen eller hvem som skal ta regningen for ekstra beredskapstiltak.