Søndag 21. juli 2019
Par truet med skytevåpen – ble fraranet bilen
Et par ble truet med skytevåpen og fraranet bilen mens de fylte drivstoff på Circle K i Minnesund i Akershus.
Publisert: 21 Juli 00:10
Et par ble truet med skytevåpen og fraranet bilen mens de fylte drivstoff på Circle K i Minnesund i Akershus.
Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.18 lørdag kveld.
– Paret har forklart at det kom to biler inn på stasjonen mens de holdt på å fylle drivstoff. To av mennene skal umiddelbart ha gått bort til bilen og bedt kvinnen gå ut av bilen. Deretter forsvant mennene med kjøretøyet, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til VG.
Kvinnen har forklart at den ene ransmannen viste fram en sort pistollignende gjenstand som han hadde i bukselinningen, men Sveen sier at er det er uklart om han har trukket denne gjenstanden opp.
Personer som observerer bilen, må ikke oppsøke denne, men ringe nødnummeret. Bilen er en hvit Volkswagen Transporter av eldre modell, skriverØst politidistrikt på Twitter.
Overvåkingsbilder viser at det er snakk om fem menn i alderen 30–35 år. De skal ha snakket gebrokkent norsk.
(©NTB)
Tirsdag 20. august 2019
KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Tirsdag 20. august 2019
Astrup Fearnleys sponsor anklages for folkerettsbrudd, mens Nasjonal­museet tar imot støtte fra skatte­paradis. Kunstnere mener debatten om «giftige donasjoner» må reises også her hjemme.
Tirsdag 20. august 2019
PROTESTER: Frykten for Hongkongs politiske framtid har ikke sluppet taket.
Tirsdag 20. august 2019
• «Lokalvalet har blitt eit ras av happenings av det som kommunevalet dreier seg aller minst om», skriver Knut Aastad Bråten i Nationen. Han er redaktør i tidsskriftet Syn og Segn og kommunestyrerepresentant for Venstre i Nord-Aurdal. I...
Mandag 19. august 2019
ANGREP: Den islamske staten (IS) sier at de sto bak angrepet i Kabul lørdag. Afghanistankomiteen ser terroren som et forsøk på å svekke fredsforhandlingene.
Mandag 19. august 2019
Ikke har hun drømt om å bli artist og ikke er hun så glad i musikk, men en voksende fanskare gjør at Aurora må stå på. Nå skal hun tilbringe et par måneder med norsk konsertpublikum.
Mandag 19. august 2019
Medvirking og mediebruk er viktig i den kommende kulturmeldingen for barn og unge.
Mandag 19. august 2019
• «Den blomst vi kaller rose, vil dufte liflig uten rosens navn», skrev poeten. Men navn betyr noe, ikke minst i politikken, der bevegelser og strømninger sjelden kan identifiseres på lukta alene. Først når man er døpt, er man en «aktør» å...
Mandag 19. august 2019
ADVARSEL: Russland har rustet opp. Hvis ikke Norge følger etter, vil USA ta over kontrollen i norske nærområder. – Da mister vi stadig mer råderett, sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen.
Lørdag 17. august 2019
TRØBBEL: Varslene om en ny global økonomisk nedgangstid vokser i styrke. Hvem kan sko seg på en ny krise?