Søndag 21. juli 2019
Ingen pågrepet etter bilran på Minnesund
Politiet leter fremdeles etter gjerningspersoner etter at et ungt par ble fraranet bilen mens de fylte drivstoff på Circle K på Minnesund i Akershus lørdag.
Publisert: 21 Juli 10:46
Politiet leter fremdeles etter gjerningspersoner etter at et ungt par ble fraranet bilen mens de fylte drivstoff på Circle K på Minnesund i Akershus lørdag.
Paret har forklart at det kom to biler inn på stasjonen mens de fylte drivstoff. To av mennene skal umiddelbart ha gått bort til bilen og bedt kvinnen gå ut. Deretter skal mennene ha forsvunnet med kjøretøyet.
Kvinnen har forklart at den ene ransmannen viste fram en sort pistollignende gjenstand som han hadde i bukselinningen, men det er uklart om han trakk denne gjenstanden opp.

Foreløpig ingen funnOvervåkingsbilder viser at det er snakk om fem menn i alderen 30–35 år. De skal ha snakket gebrokkent norsk.
Politiet opplyser til VG søndag formiddag at ingen av de mistenkte foreløpig er funnet. Politiadvokat Qasim Bhatti sier at politiet skal sikre videoopptak fra bensinstasjonen, som de vil gå gjennom i løpet av dagen.

Ber om tipsOperasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt opplyste til NTB natt til søndag at de mistenkte gjerningsmennene kjørte en sølvfarget Audi A5Vi og en blå Volkswagen Caddy.
– Vi har identifisert bilene og har bilskiltene. Det etterforskes fullt både i natt og definitivt i morgen. Ting blir nøstet opp i, og vi vil kunne gi svar ganske snart, sa operasjonsleder Gisle Sveen til NTB.
Personer som observerer den stjålne bilen, må ikke oppsøke denne, men ringe nødnummeret. Bilen er en hvit Volkswagen Transporter av eldre modell, skriverØst politidistrikt på Twitter.
Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.18 lørdag kveld.
(©NTB)
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.