Lørdag 20. juli 2019
Liverpool tapte for Borussia Dortmund i Indiana
Liverpool og Jürgen Klopp røk på et 2-3-tap for hans gamle klubb Borussia Dortmund i en treningskamp i USA fredag.
Publisert: 20 Juli 11:02
Liverpool og Jürgen Klopp røk på et 2-3-tap for hans gamle klubb Borussia Dortmund i en treningskamp i USA fredag.
Borussias Dortmunds to dansker Thomas Delaney pg Jacob Bruun Larsen scoret to kjappe mål i annenomgang som sikret seieren.
Kampen ble spilt i sviende hete på Notre Dame stadion i South Bend, Indiana. Jürgen Klopp måtte unnvære mange av sine stjerner ettersom Roberto Firmino og Alisson begge har fått fri fra treningsturneen i USA på grunn av Copa America, og Mohamed Salah og Sadio Mane har vært opptatt med Afrikamesterskapet.
Klopp stilte med en ung og fersk startellever og gjorde dessuten ti bytter etter pause.
– Det ble en vanskelig kamp for begge lag. Jeg så mye bra og mange gode enkeltprestasjoner, men det er var tydeligvis ikke nok. Vi var ikke i nærheten av der vil vil være, sa Klopp med tanke på målene de slapp inn.
Dortmund tok ledelsen etter bare tre minutter da Paco Alcacer utnyttet en tabbe fra Nathaniel Clyne. Liverpool hadde mange muligheter til å utligne, men fant først nettmaskene etter 35 minutter da Harry Wilson scoret.
Til tross for det gode spillet i 1. omgang klarte de helrøde ikke å stå imot Dortmund etter pause. Delaney scoret etter 53 minutter før Bruun Larsen økte til 3-1 seks minutter senere. Rhian Brewster reduserte tapet til 2-3 på straffe kvarteret før slutt.
Liverpool møter spanske Sevilla på Fenway Park i Boston søndag.
Størst latter under pressekonferansen etter kampen fikk Klopp da han svarte på et noe uvanlig spørsmål fra en tilhører.
– Kan jeg få en klem? var det en i salen som spurte tyskeren om.
– Det er det beste oppfølgerspørsmålet jeg noen gang har fått, svarte Klopp.
(©NTB)
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.