Lørdag 20. juli 2019
Liverpool tapte for Borussia Dortmund i Indiana
Liverpool og Jürgen Klopp røk på et 2-3-tap for hans gamle klubb Borussia Dortmund i en treningskamp i USA fredag.
Publisert: 20 Juli 11:02
Liverpool og Jürgen Klopp røk på et 2-3-tap for hans gamle klubb Borussia Dortmund i en treningskamp i USA fredag.
Borussias Dortmunds to dansker Thomas Delaney pg Jacob Bruun Larsen scoret to kjappe mål i annenomgang som sikret seieren.
Kampen ble spilt i sviende hete på Notre Dame stadion i South Bend, Indiana. Jürgen Klopp måtte unnvære mange av sine stjerner ettersom Roberto Firmino og Alisson begge har fått fri fra treningsturneen i USA på grunn av Copa America, og Mohamed Salah og Sadio Mane har vært opptatt med Afrikamesterskapet.
Klopp stilte med en ung og fersk startellever og gjorde dessuten ti bytter etter pause.
– Det ble en vanskelig kamp for begge lag. Jeg så mye bra og mange gode enkeltprestasjoner, men det er var tydeligvis ikke nok. Vi var ikke i nærheten av der vil vil være, sa Klopp med tanke på målene de slapp inn.
Dortmund tok ledelsen etter bare tre minutter da Paco Alcacer utnyttet en tabbe fra Nathaniel Clyne. Liverpool hadde mange muligheter til å utligne, men fant først nettmaskene etter 35 minutter da Harry Wilson scoret.
Til tross for det gode spillet i 1. omgang klarte de helrøde ikke å stå imot Dortmund etter pause. Delaney scoret etter 53 minutter før Bruun Larsen økte til 3-1 seks minutter senere. Rhian Brewster reduserte tapet til 2-3 på straffe kvarteret før slutt.
Liverpool møter spanske Sevilla på Fenway Park i Boston søndag.
Størst latter under pressekonferansen etter kampen fikk Klopp da han svarte på et noe uvanlig spørsmål fra en tilhører.
– Kan jeg få en klem? var det en i salen som spurte tyskeren om.
– Det er det beste oppfølgerspørsmålet jeg noen gang har fått, svarte Klopp.
(©NTB)
Tirsdag 20. august 2019
KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Tirsdag 20. august 2019
Astrup Fearnleys sponsor anklages for folkerettsbrudd, mens Nasjonal­museet tar imot støtte fra skatte­paradis. Kunstnere mener debatten om «giftige donasjoner» må reises også her hjemme.
Tirsdag 20. august 2019
PROTESTER: Frykten for Hongkongs politiske framtid har ikke sluppet taket.
Tirsdag 20. august 2019
• «Lokalvalet har blitt eit ras av happenings av det som kommunevalet dreier seg aller minst om», skriver Knut Aastad Bråten i Nationen. Han er redaktør i tidsskriftet Syn og Segn og kommunestyrerepresentant for Venstre i Nord-Aurdal. I...
Mandag 19. august 2019
ANGREP: Den islamske staten (IS) sier at de sto bak angrepet i Kabul lørdag. Afghanistankomiteen ser terroren som et forsøk på å svekke fredsforhandlingene.
Mandag 19. august 2019
Ikke har hun drømt om å bli artist og ikke er hun så glad i musikk, men en voksende fanskare gjør at Aurora må stå på. Nå skal hun tilbringe et par måneder med norsk konsertpublikum.
Mandag 19. august 2019
Medvirking og mediebruk er viktig i den kommende kulturmeldingen for barn og unge.
Mandag 19. august 2019
• «Den blomst vi kaller rose, vil dufte liflig uten rosens navn», skrev poeten. Men navn betyr noe, ikke minst i politikken, der bevegelser og strømninger sjelden kan identifiseres på lukta alene. Først når man er døpt, er man en «aktør» å...
Mandag 19. august 2019
ADVARSEL: Russland har rustet opp. Hvis ikke Norge følger etter, vil USA ta over kontrollen i norske nærområder. – Da mister vi stadig mer råderett, sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen.
Lørdag 17. august 2019
TRØBBEL: Varslene om en ny global økonomisk nedgangstid vokser i styrke. Hvem kan sko seg på en ny krise?