Torsdag 18. juli 2019
Nytt poengtap for Norge i G19-EM i fotball
Nok en gang ble det stang ut for Norges fotballjuniorer i G19-EM. Tross store sjanser ble det kun 0-0 og ett poeng mot Tsjekkia torsdag kveld.
Publisert: 18 Juli 19:12
Nok en gang ble det stang ut for Norges fotballjuniorer i G19-EM. Tross store sjanser ble det kun 0-0 og ett poeng mot Tsjekkia torsdag kveld.
Resultatet gjør at Norge står med to poeng på like mange kamper. Dermed vil søndagens oppgjør mot Frankrike avgjøre om Norge avanserer til semifinale.
– Jeg er misfornøyd med at vi heller ikke klarer å vinne denne kampen. Jeg synes vi spiller en meget god kamp og har bra kontroll mye av kampen. En sur uavgjort. Jeg synes vi fortjener å vinne denne kampen, sa Halle til Norges Fotballforbunds Twitter-kanal etter kampen.
Ett poeng mot Tsjekkia gjør at Gunnar Halles mannskap aller helst må slå franskmennene.
– Nå må vi vel bare slå Frankrike. Det blir en tøff kamp, men jeg synes vi gjør en meget god kamp i da. Vi skal bli vanskelig å score på også mot Frankrike og håpe at vi har litt mer marginer med oss mot dem, uttalte landslagstreneren.

Larsen med stolpeskuddSelv om oppgjøret endte målløst, var Norge svært nære ved å få hull på byllen.
Jørgen Strand Larsen hadde en gigantisk mulighet til å sikre norsk ledelse til pause. Sarpsborg 08-spiller kom seg inn i feltet og dro av en forsvarer, men skuddet gikk på innsiden av stanga og ut.
Like etter pause var Erik Botheim noen skostørrelser unna å sette Edvard Tagseths innlegg i mål.

Kristoffersen Hagen næreNorge presset på for seier, og kvarteret før slutt dirret det på ny i metallet i Armenia. Skuddet til Elias Kristoffersen Hagen fra 16 meter gikk i tverrliggeren og over.
Mandagens åpningskamp mot Irland endte 1-1 etter at Norge rotet bort seieren i sluttminuttene.
De to beste i de to gruppene går videre til onsdagens semifinaler. Finalen spilles 27. juli.
(©NTB)
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.