Onsdag 17. juli 2019
Solskjær vil bygge laget rundt Pogba: – Paul er en fantastisk spiller
Til tross for de mange ryktene om at Paul Pogba er på vei bort fra Manchester United, vil Ole Gunnar Solskjær bygge laget rundt franskmannen.
Publisert: 17 Juli 07:54
Til tross for de mange ryktene om at Paul Pogba er på vei bort fra Manchester United, vil Ole Gunnar Solskjær bygge laget rundt franskmannen.
Det fortalte Solskjær på en pressekonferanse før oppgjøret mot Leeds i Australia.
– Paul er en fantastisk spiller, et fantastisk menneske og har alltid vært veldig proff, sa Solskjær om hans franske midtbanejuvel.
Pogba fikk en omgang mot Perth Glory lørdag, men har vært mest i søkelyset de siste ukene grunnet agenten Mino Raiolas uttalelser om at Pogba vil forlate klubben.
– Jeg har tidligere sagt at om han er med i troppen, vil jeg bygge laget rundt ham. Jeg har ikke endret meg mye siden den gang, så det gjelder nå også, sa Solskjær, som la til at de ikke har fått noen bud på 26-åringen.
Pogba kom til United fra Juventus for 89,3 millioner pund i 2016. Det skjedde fire år etter at Pogba gikk gratis fra United til Juventus.
– Vi vet at Paul har blitt kritisert av enkelte, men han er elsket av mange flere.
I tillegg sa Solskjær at klubben jobber med å få inn en eller to spillere til før overgangsvinduet stenger, men:
– Som jeg har sagt tidligere har også markedet endret seg. Prisene har steget, sa Solskjær, som bekreftet at de må erstatte Romelu Lukaku om han selges til Inter.
På samme pressekonferanse uttalte nordmannen også at den kommende sesongen blir suksessrik om de vinner et trofé.
Manchester United møter Kristiansund på Ullevaal stadion i slutten av juli, som en del av klubbens pre-season. De serieåpner mot Chelsea på Old Trafford 11. august.
(©NTB)
Onsdag 21. august 2019
PROBLEMER: Militæroperasjonen i Persiabukta, sabotasjeaksjoner og USAs sanksjoner. Dette er temaene som Erna Solberg trolig vil snakke med Iran om.
Onsdag 21. august 2019
TRUSSEL: I mai ga PST politiet beskjed om at trussel­nivået for angrep fra høyre­ekstreme var økt. Moskeer var aktuelle mål, men ingen informerte dem.
Onsdag 21. august 2019
• I en usedvanlig hard kommentar om Norges forhold til Russland advarer Kjetil Stormark i nettstedet aldrimer.no mot russisk påvirkning av norsk opinion. Kommentaren er skrevet i kjølvannet av den store russiske militærøvelsen utenfor Norge,...
Onsdag 21. august 2019
Kulturrådet krever at de som søker om tidsskriftstøtte, skal honorere sine bidragsytere etter vedtatte minstesatser. – Urealistisk, mener Tidsskrift­foreningen.
Tirsdag 20. august 2019
KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Tirsdag 20. august 2019
Astrup Fearnleys sponsor anklages for folkerettsbrudd, mens Nasjonal­museet tar imot støtte fra skatte­paradis. Kunstnere mener debatten om «giftige donasjoner» må reises også her hjemme.
Tirsdag 20. august 2019
PROTESTER: Frykten for Hongkongs politiske framtid har ikke sluppet taket.
Tirsdag 20. august 2019
• «Lokalvalet har blitt eit ras av happenings av det som kommunevalet dreier seg aller minst om», skriver Knut Aastad Bråten i Nationen. Han er redaktør i tidsskriftet Syn og Segn og kommunestyrerepresentant for Venstre i Nord-Aurdal. I...
Mandag 19. august 2019
ANGREP: Den islamske staten (IS) sier at de sto bak angrepet i Kabul lørdag. Afghanistankomiteen ser terroren som et forsøk på å svekke fredsforhandlingene.
Mandag 19. august 2019
Ikke har hun drømt om å bli artist og ikke er hun så glad i musikk, men en voksende fanskare gjør at Aurora må stå på. Nå skal hun tilbringe et par måneder med norsk konsertpublikum.