Onsdag 17. juli 2019
Solskjær vil bygge laget rundt Pogba: – Paul er en fantastisk spiller
Til tross for de mange ryktene om at Paul Pogba er på vei bort fra Manchester United, vil Ole Gunnar Solskjær bygge laget rundt franskmannen.
Publisert: 17 Juli 07:54
Til tross for de mange ryktene om at Paul Pogba er på vei bort fra Manchester United, vil Ole Gunnar Solskjær bygge laget rundt franskmannen.
Det fortalte Solskjær på en pressekonferanse før oppgjøret mot Leeds i Australia.
– Paul er en fantastisk spiller, et fantastisk menneske og har alltid vært veldig proff, sa Solskjær om hans franske midtbanejuvel.
Pogba fikk en omgang mot Perth Glory lørdag, men har vært mest i søkelyset de siste ukene grunnet agenten Mino Raiolas uttalelser om at Pogba vil forlate klubben.
– Jeg har tidligere sagt at om han er med i troppen, vil jeg bygge laget rundt ham. Jeg har ikke endret meg mye siden den gang, så det gjelder nå også, sa Solskjær, som la til at de ikke har fått noen bud på 26-åringen.
Pogba kom til United fra Juventus for 89,3 millioner pund i 2016. Det skjedde fire år etter at Pogba gikk gratis fra United til Juventus.
– Vi vet at Paul har blitt kritisert av enkelte, men han er elsket av mange flere.
I tillegg sa Solskjær at klubben jobber med å få inn en eller to spillere til før overgangsvinduet stenger, men:
– Som jeg har sagt tidligere har også markedet endret seg. Prisene har steget, sa Solskjær, som bekreftet at de må erstatte Romelu Lukaku om han selges til Inter.
På samme pressekonferanse uttalte nordmannen også at den kommende sesongen blir suksessrik om de vinner et trofé.
Manchester United møter Kristiansund på Ullevaal stadion i slutten av juli, som en del av klubbens pre-season. De serieåpner mot Chelsea på Old Trafford 11. august.
(©NTB)
Torsdag 12. desember 2019
Bare tre av styre­lederne for 37 av de største kultur­institusjonene våre er hentet fra kultur­livet. – Problematisk tendens, mener regissør og utvalgsleder.
Torsdag 12. desember 2019
FORANDRET: Martin Apenes var med på å bygge opp Nav, og mener det ikke ble som tenkt. – Politikerne skaper mistillit til offentlige tjenester, sier han.
Torsdag 12. desember 2019
D-DAG: En ny, radikal bevegelse brakte Jeremy Corbyn til topps i britiske Labour. I dagens valg står de overfor sin hittil største prøve.
Torsdag 12. desember 2019
• I dag går britene til et valg landets tabloider har døpt «brexmas elections» fordi spørsmålet om EU-medlemskap har en så sentral posisjon i en valgkamp rett oppunder jul. De britiske tabloidene er ellers omtrent akkurat så hardt vinklet...
Onsdag 11. desember 2019
Gloria forlag sliter med å tjene penger etter skilsmissen fra Petter Stordalens forlagsfamilie. – Vi har vært uheldige, sier forlagssjef Anne Gaathaug.
Onsdag 11. desember 2019
NØTT: Hvorfor har overklassegutten Boris Johnson mer appell blant britiske arbeidere enn sosialisten Jeremy Corbyn? Den konservative kandidaten Carolyn Webster er overbevist om hva svaret er.
Onsdag 11. desember 2019
I TRØBBEL: Både jetfly og forsvarshelikoptre er tatt i bruk for å sikre beredskapen i nord under Babcocks sammenbrudd. Det kan ende med en kjemperegning for selskapet.
Onsdag 11. desember 2019
• Sveriges regjering unngikk med nød og neppe en større krise denne uka, etter at Vänsterpartiet i går trakk mistillitsforslaget mot sosialdemokratenes arbeidsmarkeds­minister Eva Nordmark. Mis­tilliten ble fremmet sammen med Moderaterna,...
Tirsdag 10. desember 2019
SKILLEVEI: En svak stat, etniske konflikter og forholdet til nabolandet Eritrea setter fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali på prøve.
Tirsdag 10. desember 2019
KRISE I LUFTA: Luftambulansen i Nord-Norge har sviktet 286 ganger på fem måneder. Helseminister Bent Høie vet verken prislappen eller hvem som skal ta regningen for ekstra beredskapstiltak.