Onsdag 17. juli 2019
Mann døde av brannskader etter brann på Notodden
En 25 år gammel mann som hoppet ut av et brennende bolighus på Notodden natt til tirsdag, døde av brannskader på sykehuset.
Publisert: 17 Juli 11:52
En 25 år gammel mann som hoppet ut av et brennende bolighus på Notodden natt til tirsdag, døde av brannskader på sykehuset.
Mannen hoppet ut fra 2. etasje i huset i Heddalsveien, og ble brakt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen med alvorlige brannskader. Onsdag opplyser etterforskningsleder Trine Haugeberg hos Notodden-politiet overfor Telen at 25-åringen er bekreftet død.
– Mannen er opprinnelig fra Sandefjord, men var nå bosatt på Notodden. Han bodde i leiligheten hvor det ser ut til at brannen har startet. Han var ved bevissthet da han ble tatt hånd om av ambulansepersonell, men rakk ikke å si noe av betydning til politiet. Til det var han nok for alvorlig skadd, sier Haugeberg.
19 personer er registrert på adressen i Heddalsvegen, men brannvesenet fant ikke flere personer i bygningen. Ifølge Telen var bare rundt halvparten hjemme da brannen startet i 4-tiden på natten. Fem personer ble kjørt til lege for sjekk.
Selv om brannen begrenset seg til en leilighet, fikk flere leiligheter og en pub i første etasje av bygningen røyk-, sot og vannskader.
(©NTB)
Onsdag 21. august 2019
PROBLEMER: Militæroperasjonen i Persiabukta, sabotasjeaksjoner og USAs sanksjoner. Dette er temaene som Erna Solberg trolig vil snakke med Iran om.
Onsdag 21. august 2019
TRUSSEL: I mai ga PST politiet beskjed om at trussel­nivået for angrep fra høyre­ekstreme var økt. Moskeer var aktuelle mål, men ingen informerte dem.
Onsdag 21. august 2019
• I en usedvanlig hard kommentar om Norges forhold til Russland advarer Kjetil Stormark i nettstedet aldrimer.no mot russisk påvirkning av norsk opinion. Kommentaren er skrevet i kjølvannet av den store russiske militærøvelsen utenfor Norge,...
Onsdag 21. august 2019
Kulturrådet krever at de som søker om tidsskriftstøtte, skal honorere sine bidragsytere etter vedtatte minstesatser. – Urealistisk, mener Tidsskrift­foreningen.
Tirsdag 20. august 2019
KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Tirsdag 20. august 2019
Astrup Fearnleys sponsor anklages for folkerettsbrudd, mens Nasjonal­museet tar imot støtte fra skatte­paradis. Kunstnere mener debatten om «giftige donasjoner» må reises også her hjemme.
Tirsdag 20. august 2019
PROTESTER: Frykten for Hongkongs politiske framtid har ikke sluppet taket.
Tirsdag 20. august 2019
• «Lokalvalet har blitt eit ras av happenings av det som kommunevalet dreier seg aller minst om», skriver Knut Aastad Bråten i Nationen. Han er redaktør i tidsskriftet Syn og Segn og kommunestyrerepresentant for Venstre i Nord-Aurdal. I...
Mandag 19. august 2019
ANGREP: Den islamske staten (IS) sier at de sto bak angrepet i Kabul lørdag. Afghanistankomiteen ser terroren som et forsøk på å svekke fredsforhandlingene.
Mandag 19. august 2019
Ikke har hun drømt om å bli artist og ikke er hun så glad i musikk, men en voksende fanskare gjør at Aurora må stå på. Nå skal hun tilbringe et par måneder med norsk konsertpublikum.