Onsdag 17. juli 2019
Mann døde av brannskader etter brann på Notodden
En 25 år gammel mann som hoppet ut av et brennende bolighus på Notodden natt til tirsdag, døde av brannskader på sykehuset.
Publisert: 17 Juli 11:52
En 25 år gammel mann som hoppet ut av et brennende bolighus på Notodden natt til tirsdag, døde av brannskader på sykehuset.
Mannen hoppet ut fra 2. etasje i huset i Heddalsveien, og ble brakt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen med alvorlige brannskader. Onsdag opplyser etterforskningsleder Trine Haugeberg hos Notodden-politiet overfor Telen at 25-åringen er bekreftet død.
– Mannen er opprinnelig fra Sandefjord, men var nå bosatt på Notodden. Han bodde i leiligheten hvor det ser ut til at brannen har startet. Han var ved bevissthet da han ble tatt hånd om av ambulansepersonell, men rakk ikke å si noe av betydning til politiet. Til det var han nok for alvorlig skadd, sier Haugeberg.
19 personer er registrert på adressen i Heddalsvegen, men brannvesenet fant ikke flere personer i bygningen. Ifølge Telen var bare rundt halvparten hjemme da brannen startet i 4-tiden på natten. Fem personer ble kjørt til lege for sjekk.
Selv om brannen begrenset seg til en leilighet, fikk flere leiligheter og en pub i første etasje av bygningen røyk-, sot og vannskader.
(©NTB)
Torsdag 12. desember 2019
Bare tre av styre­lederne for 37 av de største kultur­institusjonene våre er hentet fra kultur­livet. – Problematisk tendens, mener regissør og utvalgsleder.
Torsdag 12. desember 2019
FORANDRET: Martin Apenes var med på å bygge opp Nav, og mener det ikke ble som tenkt. – Politikerne skaper mistillit til offentlige tjenester, sier han.
Torsdag 12. desember 2019
D-DAG: En ny, radikal bevegelse brakte Jeremy Corbyn til topps i britiske Labour. I dagens valg står de overfor sin hittil største prøve.
Torsdag 12. desember 2019
• I dag går britene til et valg landets tabloider har døpt «brexmas elections» fordi spørsmålet om EU-medlemskap har en så sentral posisjon i en valgkamp rett oppunder jul. De britiske tabloidene er ellers omtrent akkurat så hardt vinklet...
Onsdag 11. desember 2019
Gloria forlag sliter med å tjene penger etter skilsmissen fra Petter Stordalens forlagsfamilie. – Vi har vært uheldige, sier forlagssjef Anne Gaathaug.
Onsdag 11. desember 2019
NØTT: Hvorfor har overklassegutten Boris Johnson mer appell blant britiske arbeidere enn sosialisten Jeremy Corbyn? Den konservative kandidaten Carolyn Webster er overbevist om hva svaret er.
Onsdag 11. desember 2019
I TRØBBEL: Både jetfly og forsvarshelikoptre er tatt i bruk for å sikre beredskapen i nord under Babcocks sammenbrudd. Det kan ende med en kjemperegning for selskapet.
Onsdag 11. desember 2019
• Sveriges regjering unngikk med nød og neppe en større krise denne uka, etter at Vänsterpartiet i går trakk mistillitsforslaget mot sosialdemokratenes arbeidsmarkeds­minister Eva Nordmark. Mis­tilliten ble fremmet sammen med Moderaterna,...
Tirsdag 10. desember 2019
SKILLEVEI: En svak stat, etniske konflikter og forholdet til nabolandet Eritrea setter fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali på prøve.
Tirsdag 10. desember 2019
KRISE I LUFTA: Luftambulansen i Nord-Norge har sviktet 286 ganger på fem måneder. Helseminister Bent Høie vet verken prislappen eller hvem som skal ta regningen for ekstra beredskapstiltak.