Tirsdag 16. juli 2019
Sørloth med målgivende pasning for Crystal Palace
Alexander Sørloth brukte bare tre minutter på å markere seg da Crystal Palace tirsdag tapte 2-6 mot Barnet i en treningskamp.
Publisert: 16 Juli 22:41
Alexander Sørloth brukte bare tre minutter på å markere seg da Crystal Palace tirsdag tapte 2-6 mot Barnet i en treningskamp.
Crystal Palace skriver på Twitter at nordmannen slo en tunnel på en Barnet-spiller før han spilte ballen til David Boateng som satte inn 1-0. Sørloths spisspartner Connor Wickham doblet til 2-0 noen minutter senere.
Deretter var det ikke mye som gikk veien for Palace, som til slutt tapte 2-6 mot laget som neste sesong skal spille på nivå fem i England. Sørloth spilte 90 minutter.
Crystal Palace-spissen var ikke den eneste nordmannen som var involvert i treningskamper tirsdag.
Joshua King fikk 45 minutter da Bournemouth vant 3-2 mot AFC Wimbledon. Nordmannen kom ikke på scoringslisten. Ryan Fraser ble matchvinner for Premier League-laget 12 minutter før slutt. Tidligere i oppgjøret hadde Callum Wilson scoret to for Bournemouth.
Omar Elabdellaoui spilte 72 minutter da hans Olympiakos slo Nottingham Forest 3-0.
Mats Møller Dæhli spilte 63 minutter mens Leo Østigård spilte 75 da St. Pauli slo SC Weiche Flensburg 08 1-0. Sistnevnte er på prøvespill for den tyske klubben.
(©NTB)
Onsdag 21. august 2019
PROBLEMER: Militæroperasjonen i Persiabukta, sabotasjeaksjoner og USAs sanksjoner. Dette er temaene som Erna Solberg trolig vil snakke med Iran om.
Onsdag 21. august 2019
TRUSSEL: I mai ga PST politiet beskjed om at trussel­nivået for angrep fra høyre­ekstreme var økt. Moskeer var aktuelle mål, men ingen informerte dem.
Onsdag 21. august 2019
• I en usedvanlig hard kommentar om Norges forhold til Russland advarer Kjetil Stormark i nettstedet aldrimer.no mot russisk påvirkning av norsk opinion. Kommentaren er skrevet i kjølvannet av den store russiske militærøvelsen utenfor Norge,...
Onsdag 21. august 2019
Kulturrådet krever at de som søker om tidsskriftstøtte, skal honorere sine bidragsytere etter vedtatte minstesatser. – Urealistisk, mener Tidsskrift­foreningen.
Tirsdag 20. august 2019
KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Tirsdag 20. august 2019
Astrup Fearnleys sponsor anklages for folkerettsbrudd, mens Nasjonal­museet tar imot støtte fra skatte­paradis. Kunstnere mener debatten om «giftige donasjoner» må reises også her hjemme.
Tirsdag 20. august 2019
PROTESTER: Frykten for Hongkongs politiske framtid har ikke sluppet taket.
Tirsdag 20. august 2019
• «Lokalvalet har blitt eit ras av happenings av det som kommunevalet dreier seg aller minst om», skriver Knut Aastad Bråten i Nationen. Han er redaktør i tidsskriftet Syn og Segn og kommunestyrerepresentant for Venstre i Nord-Aurdal. I...
Mandag 19. august 2019
ANGREP: Den islamske staten (IS) sier at de sto bak angrepet i Kabul lørdag. Afghanistankomiteen ser terroren som et forsøk på å svekke fredsforhandlingene.
Mandag 19. august 2019
Ikke har hun drømt om å bli artist og ikke er hun så glad i musikk, men en voksende fanskare gjør at Aurora må stå på. Nå skal hun tilbringe et par måneder med norsk konsertpublikum.