Lørdag 13. juli 2019
Kvinne døde etter trafikkulykke i Møre og Romsdal
En kvinne døde av skadene hun fikk da to biler kolliderte i Innfjorden i Møre og Romsdal fredag kveld. En annen kvinne er alvorlig skadd.
Publisert: 13 Juli 02:02
En kvinne døde av skadene hun fikk da to biler kolliderte i Innfjorden i Møre og Romsdal fredag kveld. En annen kvinne er alvorlig skadd.
Ulykken skjedde på E136 ved Innfjorden i Rauma kommune ved 18.30-tiden. Veien ble stengt etter ulykken.
Det var tre personer involvert i ulykken. To av dem satt fastklemt. Begge ble etter en stund frigjort fra bilene og fløyet med luftambulanse til sykehus i Ålesund. De ble da betegnet som kritisk skadd.
Litt etter klokken 1 natt til lørdag opplyser Møre og Romsdal politidistrikt at det var to kvinner som ble brakt til Ålesund sykehus.
– Den ene kvinnen omkom som følge av skadene hun pådro seg i ulykken, skriver politiet på Twitter. De pårørende er varslet om dødsfallet.
Sykehuset opplyser fredag kveld at den andre kvinnen, som er i 70-årene, er alvorlig skadd, og at tilstanden hennes er stabil.
– Vi har teknikere fra politiet og folk fra Vegvesenet på vei til stedet, som vi alltid gjør når det er alvorlige ulykker. Trafikken vil bli sluppet forbi så snart det lar seg gjøre, sa operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt klokken 19.45.
Det er foreløpig ikke kjent hvordan ulykken skjedde.
(©NTB)
Onsdag 13. november 2019
• Forandringen Bolivia har gått gjennom siden Evo Morales og hans parti Bevegelsen for sosialisme (MAS) for 13 år siden kom til makta, mangler nærmest sidestykke i historien. Gjennom å renasjonalisere olje- og gassindustrien fikk landet...
Onsdag 13. november 2019
KJØRER PÅ: Frp har abdisert som bilistenes parti, mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Han tar gjerne over tittelen.
Onsdag 13. november 2019
Céline Sciammas partnar, filmstjerna Adèle Haenel, har blåse liv i fransk metoo. Saman har dei laga ein film om stormfull erotikk fri frå dominas.
Onsdag 13. november 2019
FORTSETTER: Hittil har minst 322 demonstranter blitt drept i Irak. Nå ber Washington om nyvalg. – Dagens Irak er USAs verk, sier irakisk aktivist.
Tirsdag 12. november 2019
• Arbeiderpartiet framla i går sitt alternative budsjett, hvor de på flere områder går inn for å snu retningen Erna Solberg har tatt landet i. Blant annet går partiet inn for økt skattlegging av folk med høye inntekter og formuer, tiltak mot...
Tirsdag 12. november 2019
MOT SKATT: En omfattende lobbykampanje i regi av sjømatnæringen ble sjøsatt for å hindre at norske oppdrettsselskaper skal bli ilagt grunnrenteskatt.
Tirsdag 12. november 2019
Forfatterforbundet har i lengre tid forhandlet med andre forfatter­organisasjoner om millioner fra bibliotekvederlaget. Nå står forhandlingene bom fast.
Tirsdag 12. november 2019
KAOS: Bolivia er i kaos etter at president Evo Morales har flyktet fra presidentpalasset. «Vi har låst oss inne i huset, situasjonen er veldig stygg», sier en tidligere Morales-tilhenger til Klassekampen.
Mandag 11. november 2019
Nordicana er i ferd med å bli et internasjonalt begrep. Det er en ­frodig og variert scene, ­anført av flere talentfulle norske artister.
Mandag 11. november 2019
REDSKAP: Flere rødgrønne partier vil ta større kontroll over Oljefondet for å nå klimamål. SV åpner for å klimainvestere deler av fondet i Norge.