Fredag 12. juli 2019
Kristoff hektet av like før mål – Groenewegen vant 7. etappe
Alexander Kristoff klarte ikke å blande seg med i kampen om seieren på den 7. etappen av Tour de France. Den ble vunnet av Dylan Groenewegen.
Publisert: 12 Juli 17:47
Alexander Kristoff klarte ikke å blande seg med i kampen om seieren på den 7. etappen av Tour de France. Den ble vunnet av Dylan Groenewegen.
Kristoff havnet et stykke bak teten snaue to kilometer før mål, men ble dratt opp igjen av UAE-laget. Han klarte likevel ikke å blande seg inn i kampen om seieren.
Den gikk til nederlandske Dylan Groenewegen som vant massespurten.
Kristoff forteller at han mistet hjulet til opptrekker Jasper Philipsen.
– Vi mistet hverandre rett før siste svingen og jeg mistet mange posisjoner. Etter det fant jeg ham aldri igjen. Jeg måtte ta masse vind for å komme meg fram, sa Kristoff til TV 2.
Tirsdag var Kristoff bare noen centimeter unna etappeseier, men ble slått på målstreken av italienske Elia Viviani.
Etter en ekstraordinær etappe torsdag, med en stupbratt avslutning, var det en flatere variant fredag. Duoen Yoann Offredo og Stephane Rossetto satt lenge i brudd, men det endte til slutt med spurtoppgjør som forventet.
Lørdag venter en tyngre etappe i Tour de France. Da skal syklistene gjennom 200 kilometer mellom Mâcon og Saint-Étienne.
(©NTB)
Tirsdag 23. juli 2019
RISIKO: En tidligere britisk flåteadmiral ber Storbritannias nye statsminister sette brexit til side for å håndtere krisa i Persiabukta.
Tirsdag 23. juli 2019
NYTT BLIKK: Jeger- og fiskerforbundet, Turistforeningen og Naturvern­forbundet krev ny handsaming av alle vindkraftkonse- sjonar der utbygginga ikkje er starta.
Tirsdag 23. juli 2019
• I går ble det holdt markeringer mange steder for å minnes at det var åtte år siden en av de verste høyreekstreme terroraksjonene i nyere tid rammet Norge. Bombeangrepet mot regjeringskvartalet og massakren på AUF-ere på Utøya var tragisk,...
Tirsdag 23. juli 2019
Modernistiske bygg er blitt turistattraksjoner i Brasil og Tyskland. I Norge er flere bygg fra samme periode rivningstruet. Kunstprofessor mener arkitekturen rammes av en 40-årskrise.
Mandag 22. juli 2019
RADIKALISERES: Der ledere i høyre­ekstreme miljøer de siste årene har manet til kulturkamp og skolering, opp­fordrer stadig flere i høyreekstreme nettsamfunn til voldsbruk.
Mandag 22. juli 2019
Det var ikke et angrep på alle.Det er en myte at det var et angrep på alle.Det var ikke et angrep på rasister.
Mandag 22. juli 2019
Skuespillerforbundets leder Knut Alfsen vil ha teaterstrømming inn i tariffavtalen med Spekter. Vi er klare til å jobbe for det, svarer teaterstrømme-tjenesten Applaus scene.
Mandag 22. juli 2019
NY DEBATT: Nei til EU varsler kamp mot EUs fjerde energipakke som de mener vil gi Acer enda mer makt. Miljøorganisasjon er positiv, mens Ap ikke har tatt stilling ennå.
Lørdag 20. juli 2019
FASTLÅST: Iran har trappet gradvis opp sine reaksjoner på USAs sanksjoner, men det kan koste dem dyrt. – Irans eneste alternativ er å forhandle med USA, sier iransk forsker.
Lørdag 20. juli 2019
Y-blokka i Regjeringskvartalet i Oslo rives i oktober, og for dem som ivrer etter bevaring, ser alt håp ut til å være ute. Men historien rommer flere eksempler på bygg som med nød og neppe har unngått bulldoserne.