Fredag 12. juli 2019
Hovland gikk åpningsrunden to under par
Viktor Hovland gikk første runde av ukens PGA-turnering i Illinois to slag under par. Det ga en delt 56.-plass da runden var ferdigspilt.
Publisert: 12 Juli 02:36
Viktor Hovland gikk første runde av ukens PGA-turnering i Illinois to slag under par. Det ga en delt 56.-plass da runden var ferdigspilt.
Det norske stjerneskuddet startet sin runde på 10. hull og greide umiddelbart en birdie. Det ble en ny birdie på 14. hull og en ny på 2. hull.
Han avsluttet dagen med en bogey på 9. hull og kvitterte dermed for en 69-runde.
Amerikanerne Adam Long og Russell Henley delte lenge førsteplassen etter å ha fullført runden på 64 slag, sju under par. Det holdt likevel ikke mot Roberto Diaz fra Mexico som kunne notere seg for sju birdies i tillegg til en eagle på det tiende hullet. Dermed endte han på 62, to slag bedre enn amerikanerne og hele sju slag foran Hovland.
Turneringen i Silvis i delstaten Illinois fortsetter fredag og avsluttes søndag.
(©NTB)
Tirsdag 23. juli 2019
RISIKO: En tidligere britisk flåteadmiral ber Storbritannias nye statsminister sette brexit til side for å håndtere krisa i Persiabukta.
Tirsdag 23. juli 2019
NYTT BLIKK: Jeger- og fiskerforbundet, Turistforeningen og Naturvern­forbundet krev ny handsaming av alle vindkraftkonse- sjonar der utbygginga ikkje er starta.
Tirsdag 23. juli 2019
• I går ble det holdt markeringer mange steder for å minnes at det var åtte år siden en av de verste høyreekstreme terroraksjonene i nyere tid rammet Norge. Bombeangrepet mot regjeringskvartalet og massakren på AUF-ere på Utøya var tragisk,...
Tirsdag 23. juli 2019
Modernistiske bygg er blitt turistattraksjoner i Brasil og Tyskland. I Norge er flere bygg fra samme periode rivningstruet. Kunstprofessor mener arkitekturen rammes av en 40-årskrise.
Mandag 22. juli 2019
RADIKALISERES: Der ledere i høyre­ekstreme miljøer de siste årene har manet til kulturkamp og skolering, opp­fordrer stadig flere i høyreekstreme nettsamfunn til voldsbruk.
Mandag 22. juli 2019
Det var ikke et angrep på alle.Det er en myte at det var et angrep på alle.Det var ikke et angrep på rasister.
Mandag 22. juli 2019
Skuespillerforbundets leder Knut Alfsen vil ha teaterstrømming inn i tariffavtalen med Spekter. Vi er klare til å jobbe for det, svarer teaterstrømme-tjenesten Applaus scene.
Mandag 22. juli 2019
NY DEBATT: Nei til EU varsler kamp mot EUs fjerde energipakke som de mener vil gi Acer enda mer makt. Miljøorganisasjon er positiv, mens Ap ikke har tatt stilling ennå.
Lørdag 20. juli 2019
FASTLÅST: Iran har trappet gradvis opp sine reaksjoner på USAs sanksjoner, men det kan koste dem dyrt. – Irans eneste alternativ er å forhandle med USA, sier iransk forsker.
Lørdag 20. juli 2019
Y-blokka i Regjeringskvartalet i Oslo rives i oktober, og for dem som ivrer etter bevaring, ser alt håp ut til å være ute. Men historien rommer flere eksempler på bygg som med nød og neppe har unngått bulldoserne.