Tirsdag 25. juni 2019
Mann i 20-årene omkom i MC-ulykke ved Larvik
En ung mann omkom etter at en motorsykkel kjørte av veien ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld.
Publisert: 25 Juni 04:15
En ung mann omkom etter at en motorsykkel kjørte av veien ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld.
Alle nødetater rykket ut etter melding til AMK klokka 23.21 om trafikkulykke på Håkestadveien ved Tjodalyng mandag. Klokka 4.11 bekrefter politiet at livet ikke sto til å redde.
– Mc-fører var en ung mann i 20-årene, han ble erklært død på stedet. Pårørende er varslet. Politiets teknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe er på stedet og gjør undersøkelser. Veien vil være stengt en stund til, omkjøring er skiltet, skriver politiet på Twitter.
Det var ingen som så ulykken, men AMK ble varslet, og vitner på stedet opplyser at de hørte det smalt og at de løp til og fant motorsykkelen som hadde kjørt i grøfta, sier operasjonsleder Marianne Mørch ved Sørøst politidistrikt til NTB.
Luftambulanse ble sendt, mens det ble forsøkt å gi livreddende behandling på stedet.
Fylkesvei 163 Håkestadveien var stengt ved Gåserød på grunn av ulykken.
Ifølge Mørch skal tilsynelatende ingen andre kjøretøy ha vært involvert.
(©NTB)
Lørdag 20. juli 2019
FASTLÅST: Iran har trappet gradvis opp sine reaksjoner på USAs sanksjoner, men det kan koste dem dyrt. – Irans eneste alternativ er å forhandle med USA, sier iransk forsker.
Lørdag 20. juli 2019
Y-blokka i Regjeringskvartalet i Oslo rives i oktober, og for dem som ivrer etter bevaring, ser alt håp ut til å være ute. Men historien rommer flere eksempler på bygg som med nød og neppe har unngått bulldoserne.
Lørdag 20. juli 2019
VEKK: Truede sopp- og lavarter ofres for å gi plass til vindturbiner som skal stikke nesten en kvart kilometer opp i lufta i Finnskogen i Våler. – Dette er på en måte vårt Alta-Kautokeino-opprør, sier en av demonstrantene.
Lørdag 20. juli 2019
• Det er mye LO og NHO strides om, men en ting er de enige om: Det som faktisk er av vedtatt lovverk og inngåtte avtaler skal man følge. Derfor er det like deprimerende hvert år når LOs sommerpatrulje leverer rapport etter å ha besøkt...
Fredag 19. juli 2019
• Som Klassekampen omtaler i dagens avis offentliggjorde USA på onsdag at Tyrkia nå kastes ut av F-35-samarbeidet. Tyrkia skulle kjøpe inn over 100 amerikanskproduserte F-35-kampfly. Årsaken til utkastelsen er at tyrkerne står ved sitt...
Fredag 19. juli 2019
Offerspill: Tyrkia er ute av F-35-samarbeidet etter russisk ­våpenkjøp. – En pris Erdogan kan være villig til å betale for å nærme seg Russland, ­mener ekspert.
Fredag 19. juli 2019
Amerikanske avis­redaksjoner er nesten halvert siden 2008, viser ny undersøkelse. Også Fædrelandsvennen har mistet 43 av 96 årsverk siden 2012, men sjefredaktøren er optimist.
Fredag 19. juli 2019
KRAV: Frp mener innvandringsforskningen er «ensidig og politisert». Nå vil de stille krav om meningsmangfold i forskningen. – Farlig, svarer Ap.
Torsdag 18. juli 2019
Det nasjonale fotomuseet i Horten krever å bli inkludert i planleggingen av Fotografihuset i Oslo. – Det har vært marginalt med dialog, sier museums­direktør Ingrid Nilsson.
Torsdag 18. juli 2019
• Historiefortelling har vært en viktig del av kulturen vår i alle tider, fra fortellinger rundt bålet til kinoenes blockbustere og fråtsing i strømmetjenestenes serier. Historier hjelper oss å huske fortida, forstå samtida og leve oss inn i...