Tirsdag 25. juni 2019
Mann i 20-årene omkom i MC-ulykke ved Larvik
En ung mann omkom etter at en motorsykkel kjørte av veien ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld.
Publisert: 25 Juni 04:15
En ung mann omkom etter at en motorsykkel kjørte av veien ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld.
Alle nødetater rykket ut etter melding til AMK klokka 23.21 om trafikkulykke på Håkestadveien ved Tjodalyng mandag. Klokka 4.11 bekrefter politiet at livet ikke sto til å redde.
– Mc-fører var en ung mann i 20-årene, han ble erklært død på stedet. Pårørende er varslet. Politiets teknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe er på stedet og gjør undersøkelser. Veien vil være stengt en stund til, omkjøring er skiltet, skriver politiet på Twitter.
Det var ingen som så ulykken, men AMK ble varslet, og vitner på stedet opplyser at de hørte det smalt og at de løp til og fant motorsykkelen som hadde kjørt i grøfta, sier operasjonsleder Marianne Mørch ved Sørøst politidistrikt til NTB.
Luftambulanse ble sendt, mens det ble forsøkt å gi livreddende behandling på stedet.
Fylkesvei 163 Håkestadveien var stengt ved Gåserød på grunn av ulykken.
Ifølge Mørch skal tilsynelatende ingen andre kjøretøy ha vært involvert.
(©NTB)
Torsdag 21. november 2019
ANSVAR: Draps­tallet i Bolivia har økt kraftig etter at Evo Morales gikk av. En direkte konsekvens av interimregjeringens politikk, mener forsker.
Torsdag 21. november 2019
Hele 16 norske byer og tettsteder kan miste sitt eneste bokutsalg etter konkursen i Notabene. – Bokhandelen har vært en hjørnestein i Rakkestad, sier ordfører Karoline Fjeldstad.
Torsdag 21. november 2019
STRAFF: Samanslåtte kommunar som har eigedomsskatt, tek med seg ein straffeskatt inn i samlivet. Stavanger taper om lag like mykje som dei fekk i tilskot på å slå seg saman.
Torsdag 21. november 2019
• Fredag i forrige uke ble Frode Berg utvekslet på en grensestasjon på Den kuriske landtunge mellom Litauen og den russiske enklaven Kaliningrad etter at han var benådet av Russlands president Vladimir Putin. Berg var dømt til 14 års fengsel...
Onsdag 20. november 2019
TILLIT: Velferds­staten ble skapt for å hjelpe dem som faller utenfor. Nå frykter Ap-veteran Martin Kolberg at den i stedet mistenkeliggjør folk som sitter nederst ved bordet.
Onsdag 20. november 2019
Flere medier går nå gjennom eldre metoo-artikler og korrigerer feil. – Mediedebatten må ikke bli punktumet for metoo-­debatten, advarer redaktør.
Onsdag 20. november 2019
• USAs utenriksminister Mike Pompeo har varslet at USA forkaster det såkalte Hansell Memorandum, som er det amerikanske utenriksdepartementet juridiske stadfesting fra 1978 om at de israelske bosettingene i okkupert Palestina bryter med...
Onsdag 20. november 2019
KOLONIER: USAs kursendring bidrar til å svekke folkeretten. Midtøstenforskere tror utspillet kan tolkes av Israel som «fritt fram» for bygging av bosettinger.
Tirsdag 19. november 2019
• Aftonbladet melder at av 38 skytinger med dødelige utfall i Malmös gjengmiljøer, har bare seks blitt oppklart av politiet. Det er en oppklaringsprosent på 16 prosent. I Stockholm og Göteborg ligger den på henholdsvis 20 og 24 prosent. «Det...
Tirsdag 19. november 2019
HEKTA: Ni av ti tiåringer har smarttelefon. Nå ber digitaliseringsministeren foreldre gå sammen om å nekte ungene smarttelefoner.