Tirsdag 18. juni 2019
Koomson ute av Brann-troppen etter å ha kritisert treneren
Gilbert Koomson er ute av Branns tropp til cupkampen mot Sogndal, melder BT. Det skjer få dager etter at han kritiserte trener Lars Arne Nilsen i mediene.
Publisert: 18 Juni 20:56
Gilbert Koomson er ute av Branns tropp til cupkampen mot Sogndal, melder BT. Det skjer få dager etter at han kritiserte trener Lars Arne Nilsen i mediene.
Nilsen bekrefter overfor avisen at Koomson ikke var med på reisefølget som tirsdag satte kursen mot Sogndal, men han vil ikke si noe om årsaken til at ghaneseren er ute av troppen.
Koomson ble byttet ut i pausen i lørdagens kamp mot Haugesund (1-1), noe han mente var en dårlig avgjørelse. Etter kampen kritiserte han Nilsen overfor både BT og Bergensavisen.
– Jeg diskuterer ikke slike ting med mediene. Det tar jeg internt med ham, svarer Nilsen på spørsmål om hva han synes om Koomsons kritikk.
Treneren vil ikke si om Koomson er blitt straffet som følge av uttalelsene, ei heller om han er aktuell for helgens kamp mot Lillestrøm.
– Jeg har ingen kommentar til hvorfor han ikke er med. Vi har mange kamper og en stor tropp, så vi har ikke plass til alle. Det er det jeg kan si.
Branns bortekamp mot Sogndal går onsdag kveld. Sogndal er klubben Koomson spilte for før han kom til Brann.
(©NTB)
Tirsdag 23. juli 2019
RISIKO: En tidligere britisk flåteadmiral ber Storbritannias nye statsminister sette brexit til side for å håndtere krisa i Persiabukta.
Tirsdag 23. juli 2019
NYTT BLIKK: Jeger- og fiskerforbundet, Turistforeningen og Naturvern­forbundet krev ny handsaming av alle vindkraftkonse- sjonar der utbygginga ikkje er starta.
Tirsdag 23. juli 2019
• I går ble det holdt markeringer mange steder for å minnes at det var åtte år siden en av de verste høyreekstreme terroraksjonene i nyere tid rammet Norge. Bombeangrepet mot regjeringskvartalet og massakren på AUF-ere på Utøya var tragisk,...
Tirsdag 23. juli 2019
Modernistiske bygg er blitt turistattraksjoner i Brasil og Tyskland. I Norge er flere bygg fra samme periode rivningstruet. Kunstprofessor mener arkitekturen rammes av en 40-årskrise.
Mandag 22. juli 2019
RADIKALISERES: Der ledere i høyre­ekstreme miljøer de siste årene har manet til kulturkamp og skolering, opp­fordrer stadig flere i høyreekstreme nettsamfunn til voldsbruk.
Mandag 22. juli 2019
Det var ikke et angrep på alle.Det er en myte at det var et angrep på alle.Det var ikke et angrep på rasister.
Mandag 22. juli 2019
Skuespillerforbundets leder Knut Alfsen vil ha teaterstrømming inn i tariffavtalen med Spekter. Vi er klare til å jobbe for det, svarer teaterstrømme-tjenesten Applaus scene.
Mandag 22. juli 2019
NY DEBATT: Nei til EU varsler kamp mot EUs fjerde energipakke som de mener vil gi Acer enda mer makt. Miljøorganisasjon er positiv, mens Ap ikke har tatt stilling ennå.
Lørdag 20. juli 2019
FASTLÅST: Iran har trappet gradvis opp sine reaksjoner på USAs sanksjoner, men det kan koste dem dyrt. – Irans eneste alternativ er å forhandle med USA, sier iransk forsker.
Lørdag 20. juli 2019
Y-blokka i Regjeringskvartalet i Oslo rives i oktober, og for dem som ivrer etter bevaring, ser alt håp ut til å være ute. Men historien rommer flere eksempler på bygg som med nød og neppe har unngått bulldoserne.