Tirsdag 18. juni 2019
Koomson ute av Brann-troppen etter å ha kritisert treneren
Gilbert Koomson er ute av Branns tropp til cupkampen mot Sogndal, melder BT. Det skjer få dager etter at han kritiserte trener Lars Arne Nilsen i mediene.
Publisert: 18 Juni 20:56
Gilbert Koomson er ute av Branns tropp til cupkampen mot Sogndal, melder BT. Det skjer få dager etter at han kritiserte trener Lars Arne Nilsen i mediene.
Nilsen bekrefter overfor avisen at Koomson ikke var med på reisefølget som tirsdag satte kursen mot Sogndal, men han vil ikke si noe om årsaken til at ghaneseren er ute av troppen.
Koomson ble byttet ut i pausen i lørdagens kamp mot Haugesund (1-1), noe han mente var en dårlig avgjørelse. Etter kampen kritiserte han Nilsen overfor både BT og Bergensavisen.
– Jeg diskuterer ikke slike ting med mediene. Det tar jeg internt med ham, svarer Nilsen på spørsmål om hva han synes om Koomsons kritikk.
Treneren vil ikke si om Koomson er blitt straffet som følge av uttalelsene, ei heller om han er aktuell for helgens kamp mot Lillestrøm.
– Jeg har ingen kommentar til hvorfor han ikke er med. Vi har mange kamper og en stor tropp, så vi har ikke plass til alle. Det er det jeg kan si.
Branns bortekamp mot Sogndal går onsdag kveld. Sogndal er klubben Koomson spilte for før han kom til Brann.
(©NTB)
Mandag 18. november 2019
• Hva vil vi egentlig med Nav? Skandalen der minst 48 mennesker ble feilaktig dømt for trygdesvindel ble offentlig kjent 28. oktober, og for hver stein Nav nå løfter opp og kikker under, dukker det opp nye saker som får antallet til å stige.
Mandag 18. november 2019
FN ER BEKYMRET: Bolivias nye regjering gir sikkerhetsstyrker rett til å drepe uten straff og truer journalister som driver «oppvigleri».
Mandag 18. november 2019
Matilda Gustavsson avslørte over­grepene til «kultur­profilen» Jean- Claude Arnault. – Anonyme kilder er nødvendig, men må ikke misbrukes, sier hun.
Mandag 18. november 2019
LANGSIKTIG: ­Opposisjonen har kritisert regjeringens ABE-reform for å være en «brutal ostehøvel». Finansminister Siv Jensen (Frp) tror reformen er kommet for å bli.
Lørdag 16. november 2019
– Hvis ikke skolen forteller historien om norsk kultur og litteratur, står andre krefter parat til å gjøre det, sier lærebokforfatter Mads Breckan Claudi.
Lørdag 16. november 2019
IKKE LETT: Boris Johnson skulle kapre en mengde arbeiderklasse­velgere for å sikre flertall for sin plan om brexit. En måned før valget ser det ikke ut til at han har fått det til.
Lørdag 16. november 2019
2021: Fellesforbundets leder Jørn Eggum mener han ser nye takter fra MDG etter et konstruktivt møte. En sluttdato for olja er ikke regjerings­ultimatum, sier MDG.
Lørdag 16. november 2019
• Det er knapt fire uker igjen til britene går til urnene, og valgkampen er – tradisjonen tro – fylt av brageløfter. I går lovte Labours Jeremy Corbyn gratis breibånd til alle briter. Det skal skje ved en delvis nasjonalisering av British...
Lørdag 16. november 2019
Kongens dag­bøker, som han egenhendig nedtegnet fra 1906 til 1955, er prismet Tor Bomann-Larsen bruker for å skrive historien om Norge i åttebindsverket om kong Haakon og Maud, som nå avsluttes med boka «Kongen». Noen ganger er ikke kongeprismet helt...
Fredag 15. november 2019
STRID: Ansatte ved politihøgskolen mener at styret må trekke seg dersom regjeringen tvinger gjennom studentkuttet ved politiutdanningen i Oslo.